If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cipo nu fii sarcastic ....si in al doilea rand nu is fratele tau ! TOT ce e de facut e de schimbat scaunele ...cu altele ( ori de MEGANE 2 , ori de LAGUNA 2 , ori de LAGUNA 3 !!! atat ! si in momentul respectiv nu mai trebe facute modificari la tunel decat la prinderea acestuia de bord si de sasiu !! ATAT !!
Hopa ...frumos la felix !! VAd si MRV -ul din TM acolo !!! V-ati nimerit BINE
Last edited by TM80MAT; 19 May 2010, 21:24.
Reason: Automerged Doublepost
Cipo nu fii sarcastic ....si in al doilea rand nu is fratele tau ! TOT ce e de facut e de schimbat scaunele ...cu altele ( ori de MEGANE 2 , ori de LAGUNA 2 , ori de LAGUNA 3 !!! atat ! si in momentul respectiv nu mai trebe facute modificari la tunel decat la prinderea acestuia de bord si de sasiu !! ATAT !!
Hopa ...frumos la felix !! VAd si MRV -ul din TM acolo !!! V-ati nimerit BINE
Inainte sa folosesti cuvinte care ti se pare ca suna frumos,uita-te in dictionar ca sa te asiguri ca le folosesti in contextul potrivit(nu eram sarcastic)... si in al doilea rind "fratele meu",era un fel de-a vorbi,sincer sa fiu dupa replica pe care ai avut-o,pot sa-ti spun ca fratii mei(daca as fi avut),in mod sigur erau mai inteligenti decit tine!!!Atit! In alta ordine de idei ca sa fiu "on topic"(asta nu o cauta in dictionar,e in engleza) ideea era sa adaptam obiectul respectiv la spatiul pe care il are masina,nu sa aduc modificari masinii,ca sa se potriveasca la cotiera ;acestea fiind spuse ,domnilor nu-mi ramine decit sa va salut(chiar si pe tine domnule TM80MAT)
Multumita lui cristivsb, MAM-ului i-a fost montat modulul de ridicare geamuri! Super tare!
Se pare ca am inceput cu montajul a ceea ce stateau si asteptau de luni bune!
O sa revin si cu poze si filmulete!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment