Prestige ph2 86 AND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da am putut fara probleme.

Comment

• Originally posted by geo_ultras View Post
      alessandro: sunt prezoane "de curse"
      ok. stiam. dar cu ce ajuta ? sunt mai usoare ?

Comment

• se pot monta rotile mai usor pe butuci. Se pot monta jante adevarate, cu flansa de prindere groasa in carne, lucru ce nu-l poti face cu suruburile obisnuite
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Merci dsign pentru explicatia data colegilor.

Comment

• Salut, de vreo 3 zile ma plimb prin novaci si ma gandeam poate iti vad masina, nr tau nu il am.
            Masina ai facut.o stoc?

Comment

• Salut nu e tot cum o sti. Nr meu 0762292757

Comment

• ti-am vazut azi loganul cand ai trecut prin sadu urcai in sus spre liceu sa te duci prin bumbesti cred eu ca te indreptai spre novaci.
                Si vreau sa-ti spun ca am ramas cu gura cascata cand am auzit in ce fel se putea auzi....
                Ramai impresionant placut cand o auzi live...

Comment

• Da e posibil eu nu te-am vazut... Se aude fain acum are o alta evacuare. Dumonica poate ne vedem la intalnire in Tg-Jiu daca se vor strange mai multi. Din masina se aude frumos de afara inca nu stiu fiindca nu am dat-o altcuiva sa mearga cu ea...

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
                    Da e posibil eu nu te-am vazut... Se aude fain acum are o alta evacuare. Dumonica poate ne vedem la intalnire in Tg-Jiu daca se vor strange mai multi. Din masina se aude frumos de afara inca nu stiu fiindca nu am dat-o altcuiva sa mearga cu ea...
                    eu eram pe jos sa imi iau de mancare dela un fast-food deacolo.
                    Te asigur eu ca se aude superb din exterior si tocmai ca tu cand ai ajuns pela intersectia aceea dupa liceu tot se mai auzea foarte tare si eu eram la intersectia dela principala.
                    La intalnire numai in aprilie pot sa vin caci atunci imi iau alta masina caci momentan numai am nicio masina...
                    Cat ai dat tu pe finala??

Comment

• Piulitele le strangi cu cheia masinii? Sau ai si cheie la ele ca vad ca ramane destul prezon inafara. Cat au fost prezoanele+piulite?
                      Multumesc.
                      sigpic

Comment

• @RobertDH Am alta cheie cu cea de fabrica nu merg stranse...

@cristy_dacia Nu e vorba doar de finaal e alta evacuare din fata pana in spate

Comment

• Hai pune niste poze cu masina ..ca de mult nu mai am vazut-o ... sa mai imi clatesc si eu ochii ..sunt satul de folii , stikere etc
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Super pozele! In poza 3 ma mir cum de nu ti-a sarit cauciucul de la janta )

Comment

• nu mai avea mult... ,frumoasa masina.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google