Prestige ph2 86 AND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e necesar la celalat logan s-a rupt de 2 ori + ca nu avea cine stie ce efect.

Comment

sal

fratilor lasati k fac astia de la dacia numai greseli...Mie trebuia sa imi vina echipata cu anvelope michelin(are abs) si mi-a venit cu kormoran care la 200 te scot din masina cum fac pe asfalt...Asta e platesti ceva si iti dau alceva
      am facut scandal si vezi domne k sunt facute tot de michelin si kormoranul si etc
      orcum fai scandal cu reglejul lombar.....

Comment

Super imi place interiorul la nebunie.Sa o folosesti sanatos si app de stopuri nu se potrivesc cele existente pentru Ph1?

Comment

Ba se potrivesc, dar nu au forma bombata a celor de Ph2 si arata urat.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

F misto PH2-urile astea. E frumos interiorul dar are si o culoare pretentioasa. Sunt curios cum ar da o suspensie mai joasa pe unu. Sa o uzi inainte sa iesi cu ea pe drum, nu de alta dar sa ai parte cat mai mult de masina fara probleme. Imi place de "DACIA" ca pe fata au putut pune discuri ventilate dar pe spate tot tamburii i-au lasat.

Comment

Sa o stapanesti sanatos e f frumoasa si notorizare potrivita
              cat despre cauciucuri cred ca barum sunt OK pt ca sunt facute tot de cei de la conti din cate stiu.
              despre suport eu am mai vb pe aici ca va disparea... Acum partea buna ca nu mai are ce se defecta, partea proasta ca ca la dacia se taie costurile intr-un mod putin cam nasol, parerea mea.
              Lui Carlos Goshn cand a mers la nisat i s-a spus COST CUTER, si astia de la noi cred ca vor sa il imite, dar nu prea bine.
              Oricum din calitate de proprietar de prestige f1 cred ca ce ai tu e mult mai OK si iti doresc sa o stapanesti sanatos

Comment

Merci de urari

Comment

Foarte frumos sa o stapanesti sanatos
                  ceva planuri pe viitor, modificari ?
                  Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Cu timpul vor urma si modificari depinde de buget

Comment

Originally posted by alex86 View Post
                      Pai fama si pe mine @andrei sa inteleg se mai pune reglaj lombar sau nu?
                      merci

Da se pune. Eu am laureate 1.6MPI PH2 si am asa ceva. Cu atat mai mult la Prestige

Comment

Ei uite eu la prestige nu am

Comment

Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos.

Sunt putin dezamagit de Prestige ph2: jantele noi de aluminiu arata mai rau ca cele de pe ph1, schimbatorul nu mai e in piele, nu mai este reglaj lombar (pentru mine e important, ca altfel ma cam doare spatele dupa prea mult condus), culoarea aceea bej da o impresie de mai select - insa e foarte sensibila la praful de pe drumurile noastre, tabloul de butoane din mijloc este in griul acela simplu...

Cred ca puteau face mai mult.

In rest, tu sa fii multumit!
                          Martinel rules!

Comment

Acrii ... Strugurii sunt acrii :P s-o stapanesti sanatos alex
                            1.6 MPi Icy White

Comment

Merci tuturor pentru urari

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
                                Acrii ... Strugurii sunt acrii :P s-o stapanesti sanatos alex
                                Nu este vorba de nici un fel de strugure acru, desteptule

Am facut niste constatari simple si personale. Daca nu iti convin, adu un argument coerent, nu veni cu lozinci. Scopul forumului este - cred eu - si sa vedem ce poate nu e bine, nu numai sa laudam.

Asa cum Meganul 2 e mai slab ca motor ca Meganul 1, sau Astra 2 a fost mai "la repezeala" facut decat Astra 1, mi se pare ca si ph2 de la Logan nu aduce decat un design ceva mai pus la punct; in rest, nimic nou la motor, nimic la aerodinamicitatea caroseriei, plus ca au mai si disparut din elementele de la ph1 ...
                                Last edited by Ruud; 27 November 2008, 18:08.
                                Martinel rules!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google