Prestige ph2 86 AND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sa o stapanesti sanatos.e frumoasa ce e nou e nou....bv pt motorizare ..ai ce sa scoti din ia...un soft o evacuare si un filtru si ai sa vezi...spor la treaba si bafta.
    Attached Files
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

alex, cand ai luat masina nu ti-au dat cadou un carkit parrot?
      sigpic

Comment

Nu am intrebat si au zis ca nu au nimic promotie.

Comment

tu cand ai luat masina? in ce luna?
          sigpic

Comment

Sfarsitul lui octombrie sau inceputul lui noiembrie

Comment

ce sa ne dea alexe zgarcitii astia de la lazar service tg jiu
              eu m-am certat cu ei,nu mi-au dat nici macar presuri de int si la altii (cunostinte)au dat

Comment

Asa sunt ei niste nesimtiti.

Comment

eu l-am luat in decembrie si mi-au facut cadou abs-ul si de aceea te-am intrebat ca la altii au dat carkit cadou
                  sigpic

Comment

Așteptăm pozele. Frumoasă mașină.

Comment

cand mi-am luat masina, in noiembrie 2008, nu mi-au dat nimic, ma refer la carkit parrot. agentul care s-a ocupat de dosarul meu, toate zilele cat am fost si am vorbit cu el, nu mi-a zis absolut nimic de bonusul constand in carkitul parrot. eu stiam deja de el de pe siteul oficial dacia. oricum, atunci nu am mai zis nimic, eram prea bucuros de masina. apoi dupa vreo 3 zile ma suna un tip care spune ca e de la dedeman (dealerul din bacau) si face un sondaj despre satisfactia clientului si modul in care consideram ca am fost tratat la reprezentanta. i-am spus ca am fost multumit de felul in care m-au tratat, dar am vazut pe siteul oficial ca era promotia cu carkitul si eu nu am primit nimc. el a spus ca o sa analizeze problema. dupa vreo 3 ore ma suna de la reprezentanta agentul care s-a ocupat de mine, de acte si de predarea masinii, zicandu-mi ca tocmai ce a primit un nou lot de catkituri parrot si sa ma duc la reprezentanta sa-mi ridic bonusul. ce coincidenta!!!! au primit tocmai dupa ce am vorbit cu ala de la relatii cu clientii. si cand m-am dus, mi-a dat cutia pur si simplu. nu am semnat nimic si chiar eram mirat ca nu trebuie sa dau cu semnatura de primire. asa ca, treaba romaneasca. a incercat si el sa ciupeacsa ceva. daca ii mergea era foarte bine, mai castiga un carkit, iar daca nu ii mergea, astepta urmatorul fraier.
                      sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post

La ce masca te referi?

Domnule ciprian, la masca dintre faruri..unde e si partea aia cromata..nu stiu cum sa ii zic altfel..e doar o parere.asta e singurul lucru care nu imi place la ph2, in schimb e belea ;)
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
                          cand mi-am luat masina, in noiembrie 2008, nu mi-au dat nimic, ma refer la carkit parrot. agentul care s-a ocupat de dosarul meu, toate zilele cat am fost si am vorbit cu el, nu mi-a zis absolut nimic de bonusul constand in carkitul parrot. eu stiam deja de el de pe siteul oficial dacia. oricum, atunci nu am mai zis nimic, eram prea bucuros de masina. apoi dupa vreo 3 zile ma suna un tip care spune ca e de la dedeman (dealerul din bacau) si face un sondaj despre satisfactia clientului si modul in care consideram ca am fost tratat la reprezentanta. i-am spus ca am fost multumit de felul in care m-au tratat, dar am vazut pe siteul oficial ca era promotia cu carkitul si eu nu am primit nimc. el a spus ca o sa analizeze problema. dupa vreo 3 ore ma suna de la reprezentanta agentul care s-a ocupat de mine, de acte si de predarea masinii, zicandu-mi ca tocmai ce a primit un nou lot de catkituri parrot si sa ma duc la reprezentanta sa-mi ridic bonusul. ce coincidenta!!!! au primit tocmai dupa ce am vorbit cu ala de la relatii cu clientii. si cand m-am dus, mi-a dat cutia pur si simplu. nu am semnat nimic si chiar eram mirat ca nu trebuie sa dau cu semnatura de primire. asa ca, treaba romaneasca. a incercat si el sa ciupeacsa ceva. daca ii mergea era foarte bine, mai castiga un carkit, iar daca nu ii mergea, astepta urmatorul fraier.

Eu nu am primit si am tot intrebate de promotie. Au zis ca nu au nimic in perioada cand am ridicat eu masina.
                          Masina a fost ridicata pe 5 noiembrie.
                          Cine stie trebuia sa primesc sau nu?
                          Last edited by alex86; 7 May 2009, 21:42.

Comment

da, mai mult ca sigur trebuia sa primesti. eu am studiat indelung problema. uite si un articol cu ceea ce trebuia sa primesti in noiembrie pentru versiunea ta, de pe un site gasit la intamplare.
                            sigpic

Comment

Nu mai inteleg ce se intampla da doar traim in Romania tara tuturor posibilitatilor

Comment

alex86,eu am luat masina la 1 saptamana dupa tine si am primit acel kit parrot,l-am si vandut!
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google