Prestige ph2 86 AND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cei de la Dacia ziceau ca e vorba de data comenzii nu de data la care s-a ridicat masina.
    Din ce am inteles de la ei au zis ca doar masinile comandate in noiembrie au primit

Comment

Vrajeala,eu am comandat masina in septembrie.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ca sa-ti alin "suferinta" ca te-au privat de parrotul ala...dar sincer nu prea e cine stie ce...iti faci treaba sa zicem...dar....nu are nici fidelitate nu stiu ce fel de engleza trebuie sa vb ca sa te recunoasca cand apelezi vocal....e o engleza frantuzeasca cu tenta flamanda ...iar cand vorbesti la el....tu auzi dar celalat nu prea te receptioneaza cum trebuie (fidelitate slaba zic eu).Asa ca ori cu el ori fara el...tot aia e.Cel mai castigaat e d-fens ca l-a maritat )
        http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
        жалюзи плиссе

Comment

Pai iti dai seama ca nu ar da vre-o scula adevarata. Mie oricum imi displace ideea sa se auda in toata masina ce vorbesc la telefon...saptamana trecuta am ascultat o intreaga conversatie in masina de langa mine in timp ce eram la semafor. Omu avea volumul dat destul de tare si avea instalatie d-asta hands free...asa ca, intradevar, cel mai bine te scoti daca il vinzi
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu inca il mai am. nu il folosesc cand sunt cu cineva in masina, vorba colegilor de mai sus, nu-mi place sa auda toata lumea discutiile mele. nu il folosesc nici cand fac drumuri scurte. in schimb, la trasee lungi si cand sunt singur in masina chiar imi este foarte folositor. cand ai o discutie mai lunga poti merge linistit, fara sa incetinesti, sa te folosesti de ambele maini. mi se pare mai bun decat o casca bluetooth. nu suport chestia aia pe sau in ureche. si partea buna e ca, daca il vand tot iau in jur de 100 ron pe el. asa ca, mai scot ceva banuti, macar de un ulei de motor. ideea e de nesimtirea celor de la reprezentanta. daca spun ca iti dau bonus chiar si o punga de pufuleti, ar trebui sa se tina de cuvant.
            sigpic

Comment

Super frumoasa masina,imi pare rau ca nu am asteptat sa imi iau si eu asa Sa o stapanesti fara incidenta

Comment

Merci de urare!

Comment

Joi facut revizie 20000km. Trebuie schimbata bieleta superioara astept sa ma sune cand o aduc. In rest totul ok

Comment

20000?Ai facut km, nu gluma.
                    Eu am 9000,luna viitoare trebuie sa-i vizitez pe baietii veseli de la service.
                    Drumuri bune in continuare!
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Merci si tie la fel

Comment

salut

frumoasa masina ,am vazuto la facultate in petrosani
                        HD-87-DLR

Comment

Da posibil si eu am vazut-o pe a ta in parcare la un magazin azi in petro.

Comment

Frumosa masina sa o stapanesti sanatos.....multi km fara probleme....!

Comment

am si eu o intrebare....unde se gasesc stikere k ale lui "alex86" cu inscriptia "logan club"?....imi spune si mie cineva? pls ...ms^^

Comment

ti-am trimis raspunsul in PM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google