If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cei de la Dacia ziceau ca e vorba de data comenzii nu de data la care s-a ridicat masina.
Din ce am inteles de la ei au zis ca doar masinile comandate in noiembrie au primit
ca sa-ti alin "suferinta" ca te-au privat de parrotul ala...dar sincer nu prea e cine stie ce...iti faci treaba sa zicem...dar....nu are nici fidelitate nu stiu ce fel de engleza trebuie sa vb ca sa te recunoasca cand apelezi vocal....e o engleza frantuzeasca cu tenta flamanda ...iar cand vorbesti la el....tu auzi dar celalat nu prea te receptioneaza cum trebuie (fidelitate slaba zic eu).Asa ca ori cu el ori fara el...tot aia e.Cel mai castigaat e d-fens ca l-a maritat )
Pai iti dai seama ca nu ar da vre-o scula adevarata. Mie oricum imi displace ideea sa se auda in toata masina ce vorbesc la telefon...saptamana trecuta am ascultat o intreaga conversatie in masina de langa mine in timp ce eram la semafor. Omu avea volumul dat destul de tare si avea instalatie d-asta hands free...asa ca, intradevar, cel mai bine te scoti daca il vinzi
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
eu inca il mai am. nu il folosesc cand sunt cu cineva in masina, vorba colegilor de mai sus, nu-mi place sa auda toata lumea discutiile mele. nu il folosesc nici cand fac drumuri scurte. in schimb, la trasee lungi si cand sunt singur in masina chiar imi este foarte folositor. cand ai o discutie mai lunga poti merge linistit, fara sa incetinesti, sa te folosesti de ambele maini. mi se pare mai bun decat o casca bluetooth. nu suport chestia aia pe sau in ureche. si partea buna e ca, daca il vand tot iau in jur de 100 ron pe el. asa ca, mai scot ceva banuti, macar de un ulei de motor. ideea e de nesimtirea celor de la reprezentanta. daca spun ca iti dau bonus chiar si o punga de pufuleti, ar trebui sa se tina de cuvant.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment