Prestige ph2 86 AND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ms mult alex ;;) ...si ai grija de masinutza ta k'i super ok b-) sa faci muuuulti km cu ea fara probleme .....am si eu un logan (preference) ph2 din 2008 cu kre ma mandresc ->...bafta>-

Comment

frumoasa masina. imi pare rau ca nu mi am luat si eu culoarea aia? sa ai grija de tapiseria bej. eu ma chinui din greu sa o tin la culoare. numai bine

Comment

frumoasa...aceiasi culuare am vrut sa imi iau si eu, dar m-am razgandit in ultimul moment....sa o stapanesti sanatos...si fara incidente!!!

Comment

Merci de urari

Comment

frumos prestige tau.........sa-l stapanesti sanatos

Comment

Baieti ... haideti sa va propun ceva !! Vad ca din ce in ce se intampla multe pe acest forum si am indraznit sa ma avant si eu !Interesant cat de mult a prins febra logan club la tg-jiu !! Cred ca duminica asta ma avant si eu sa vad ce si cum se intampla !!

Comment

S-o stapanesti intreaga !!!
                Push the Pedal to the Metal ...

Comment

Pana acum e intreaga sper sa ramana asa.

Am uitat sa scriu la my ride ca am schimbat gumele cu unele TOYO peste ce am avut de la goodyear anul trecut

Comment

frumos prestige :> la mai multi km

Comment

• frumoasa masina...,mai ales motorul(nu-i faci nimic?),SA O STAPANESTI SANATOS SI SA PLIMBI CAT MAI MULTE FETE CU EA...!

Comment

• arata bine masina dar ar arata mai bine cu niste folii ;) bafta
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Are folie insa nu am pus poze

Comment

• Multe salutari alex!
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Salutari D-FENS. Zilele urmatoare vor urma poze cu masina care are geaurile negre acum:

Comment

• Arata bine cu geamurile negre... desi eu nu sunt adeptul foliei.
                                Dupa 3,5 ani de Laureate diesel, mers la munca zi de zi si tara buc-oradea si retur la greu, merita ACUM aceasta marca. Nu e reclama, ci constatare. Consumabile, numai DE ORIGINE, si un cap de bara(drumurile din BH si AR+iarna Buc). Atat am bagat in ea.
                                Asa ca nu ai facut o alegerea rea cu Prestige-ul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google