gata m-am hotarat s-a o dau si eu cu burta de pamant s-a fiu si eu in randu lumi pai nu
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sandu imi e copie fidela ( ca si evolutie ). A venit in club cu croame..prelungiri si ale nebunii , a inteles singur ca nu ala e tuning si s-a adaptat din mers!
Felicitari ptr achizitie..abia astept sa o vad culcata ( ptr ca ea chiar va fi culcata )
PS. Am fost la shopping impreuna de le-am luat ! Am dovada pe telefon..dar nu mai am baterieLast edited by Thejock3r; 24 October 2009, 12:43.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
azi m-am tinut e vizite si ce am gasit la Sandu ??? "harcurili" montate! asa ca...dai cu pozelee...Attached Files- Picture 017.jpg (741.3 KB, 1894 views)
- Picture 018.jpg (880.9 KB, 630 views)
- Picture 019.jpg (1.08 MB, 607 views)
- Picture 022.jpg (909.2 KB, 545 views)
- Picture 023.jpg (955.8 KB, 523 views)
- Picture 024.jpg (708.4 KB, 290 views)
- Picture 025.jpg (695.2 KB, 304 views)
- Picture 026.jpg (925.0 KB, 309 views)
- Picture 060.jpg (1.23 MB, 442 views)
- Picture 061.jpg (1.04 MB, 333 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
) Te tii de prostii Sandule ! Faceti comparatie cum arata masina lui acum un an , cand a intrat in Logan Club Bucuresti! Of...microbul asta...sigpic
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View PostBestial arata coborata bravo tie abia astept si eu sami iau ..cat ai anvelopele ce dim?...bafta si ai grija la gropi acuma...stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
inca un calop de poze
PS. Sa-ti duci planurile pana la capat Sandule..ca nu-s rele ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Post) Te tii de prostii Sandule ! Faceti comparatie cum arata masina lui acum un an , cand a intrat in Logan Club Bucuresti! Of...microbul asta...
no prelungiri BAZARMANI, no kanji letters, no croame si mult mai mult bun gust!
Felicitari domnu Sandu,
Arata bine masina ... tu ai vopsit barele ? Da? De unde spray?
O seara buna,
alexapo_BT
Comment
Comment