B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bine Sandule, zici ca erai KIT pe traseul de indemanare, adica Bobina era la volan ! ! ! Respect baietii mei ! ! !
    sigpic
    The MVP

Comment

• sa-ti traiasca familia , sa stapanesti sanatos masina ... am mers in spatele tau o parte din DN si am vazut cat de bine iti bat xenoanele din lupa si ce bine raspundea cand evitai gropile ... sa sti ca nu iti mai trebuie distantiere ...e destul de lata pe spate , din cauza cauciucurilor !

Comment

• Super masinuta, super si lupele, si totul ce tine de car audio! Poate pe viitor ceva mai potent in porbagaj!
        Bafta in continuare!
        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• @multumesc dada pentru poze ,si tu esti o fata super de treaba

@mvp..ulesi tu ai tot respectul meu... bafta

@ mersi cosmin.esa sti ca tare mult imi place cracanata ta ai tot respectul meu

@89 mir multam si de ceva mai potent in porbagaj am avut dar nu l-am tinut mult din cauza ca bum.. bum asa facea capul

pun cateva poze de la brasov si tin sa multumesc pe aceasta cale organizatorilor pentru premiul acordat si admosfera placuta....tot respectul meu
          Attached Files
          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Masinuta e superba ! La multi Km fara probleme .
            Pe unde as putea si eu gasi cheder pentru capota ? numai bine.
            http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• cheder de capota poti sa gasesti la orice magazin auto, ceri cheder de usa dacia 1310 si se potriveste perfect ! ! !
              sigpic
              The MVP

Comment

• frumos show la brasov a facut albastrica ta nenea....sa ne inveti si pe noi cum se face plimbarea cu geamurile jos si muzica la maxim (MAXIM AM SPUS )

Sa ne traiesti Nenea Sandu
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by RAD View Post
                  Masinuta e superba ! La multi Km fara probleme .
                  .............
                  Eu zic ca este cea mai cea mai cea mai cea mai de pe-aici, cu tot repectul pentru ceilalti posesori de logan, fiecare e frumoasa in felul ei, dar parca a lui Sandu are acel ceva.

Jos palaria !!!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Scuze de offtopic...imi poti da niste detalii despre telescopul care tine capota?
                    de unde l-ai luat..si cateva poze cu montarea lui..daca se poate...!
                    Trebuia si eu sa apar in deplasarea aceasta..dar am avut norocul sa intre troleu in mine..
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• ma bucur baieti ca va place albastrica mea ...andrei lelescopul nu stiu sigur de ce este... dar daca vi la intilnire la poli iti explic mai bine
                      @rad cum zice si mvp..ul cheder de dacie 1310 si ce ramane din el tai bafta
                      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• daca tot vreau sa fie cracanata apai sa fie pun ceva poze cu noa achizitie
                        Attached Files
                        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• frumoasa rau jantele sandule dar oare nu vad eu bine sunt de 9j ?

Comment

• salutare! punele sus ca sunt super, deabia astept sa le vad pe masina, super tare masina bafta in continuare.