bine Sandule, zici ca erai KIT pe traseul de indemanare, adica Bobina era la volan ! ! ! Respect baietii mei ! ! !
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sa-ti traiasca familia , sa stapanesti sanatos masina ... am mers in spatele tau o parte din DN si am vazut cat de bine iti bat xenoanele din lupa si ce bine raspundea cand evitai gropile ... sa sti ca nu iti mai trebuie distantiere ...e destul de lata pe spate , din cauza cauciucurilor !
Comment
-
Super masinuta, super si lupele, si totul ce tine de car audio! Poate pe viitor ceva mai potent in porbagaj!
Bafta in continuare!
Comment
-
@multumesc dada pentru poze ,si tu esti o fata super de treaba
@mvp..ulesi tu ai tot respectul meu... bafta
@ mersi cosmin.esa sti ca tare mult imi place cracanata ta ai tot respectul meu
@89 mir multam si de ceva mai potent in porbagaj am avut dar nu l-am tinut mult din cauza ca bum.. bum asa facea capul
pun cateva poze de la brasov si tin sa multumesc pe aceasta cale organizatorilor pentru premiul acordat si admosfera placuta....tot respectul meustii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Masinuta e superba ! La multi Km fara probleme .
Pe unde as putea si eu gasi cheder pentru capota ? numai bine.
Comment
-
frumos show la brasov a facut albastrica ta nenea....sa ne inveti si pe noi cum se face plimbarea cu geamurile jos si muzica la maxim (MAXIM AM SPUS )
Sa ne traiesti Nenea Sandusigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by RAD View PostMasinuta e superba ! La multi Km fara probleme .
.............
Jos palaria !!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
salutare! punele sus ca sunt super, deabia astept sa le vad pe masina, super tare masina bafta in continuare.
Comment
Comment