fortaasa jante...asa masina,bv nene!cat costa un astfel de set de jante cu gume?
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sincer tudor nu cred ca pur si simplu o bagat ledurile acolo ....parerea mea ...pt ca lumina reflectata de ele ar bate exact in sus si direct pe plafon si ar cam deranja la ochi zic eu ! Asteptam pe Sandu sa vedem ce zice ...cum o facut ....ca ii destul de interesanta ideea .sigpic
Comment
-
mi-a zis ca a pus fibra optica, dar eu nu prea am inteles mare lucru...oricum nu cred sa bata pana in plafon, poate sa deranjeze un pic la ochi...dar poti sa pui leduri mai slabe, cum au bmw, cc-ul in plafon ....." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
superi tari jantele ai grija la gropi si la indienii din comunasigpic
Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html
Comment
-
Comment
-
Tudor mersi ...in legatura cu juisticu ,imi pare rau ca nu am facut poze cu amanunte s-a intelegi mai bine... fibra este de la mercedes prin ea comunica casetofonul cu magazia mai exact poti avea si 100 de metri pui lumina la un capat si se vede la celalant capat bafta
B-53-SDP mersi incerc s-a am mare grija de ele dar cu toata grija ,la ce drumuri avem numai de tunat masini ne trebue dar ce s-a facem mergem inainte
anonimboy ma bucur c-a iti place ...daca aveam si noi in bucuresti drumuri pe jumatate cum sant la voi ar fi belea
Thejock3r cand nu ai tu dreptate nenea multam frumos
icstrem_no1 multumesc costul lor o gramada de
Rey91 multam frumos
TM80MAT s-a sti ca nu deranjeaza deloc este o lumina difuza nu este puternica si cum spuneam si lui tudor rolul acelei fibre bafta
laur200445 doar atit si s-a ma opresc
pun si o poza cu acea fibraAttached Filesstii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
faci tu ce faci si tot nu te linistesti... na ca eu nu te cred ca te opresti aici, de fiecare data mai apare cite ceva, oricum meriti felicitari si ce e mai bun pentru masina."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
deci ... jantele sunt superbe
sa le invarti cu placere nenea !
Comment
-
Frumoasa masina! buna ideea cu farurile pe negru, oricum nu mai folosesti oglinda. rotile, se incadreaza perfect in peisaj. sa o stapanesti sanatos!
Comment
Comment