B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luati aminte, ca din Pantelimon City ies cele 3 stele albastre (una cu petice albe si cu o blonda la volan)
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Eu ziceam ... dar nu ma steptam sa ca sa o faci asa rapid ...Felicitari atat propietarului pt minunatie cat si Fotografului ... succes amandurora
      sigpic
      Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Arata... suuuuper! Felicitari! Ai grija de ea !
        sigpic

Comment

• vreau sa te vad la level 1 pe podium

Comment

• multumesc nenea pentru poze .....si voua pentru felicitari
            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Foarte frumoasa masina,are stil iar pozele sunt de mare calitate.Felicitari!

Comment

• Originally posted by Vlad24 View Post
                Foarte frumoasa masina,are stil iar pozele sunt de mare calitate.Felicitari!
                multam asai cosmin este un profesor in foto cel putin asa cred eu
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• o noua achizitie pentru hzp...ul meu cu toate ca nu sunt adeptul la huse astea nici nu zici ca sunt si recomand cu incredere .
                  omul stie ce face .....
                  Attached Files
                  stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Sunt ca si tapiteria de pe Laureate PH2, nu?
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• O alegere foarte buna,decat materialul ala de 2 ,lei asa arata foarte bine,plus ca dau bine si cu fetele de usi
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Am vazut husele live,nu pot decat sa zic..ca se potrivesc cu interiorul,dar mai ales cu fetele de usa

Sunt lucrate foarte bine.

Sa le stapanesti sanatos vecinas
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• ce beleaa arata husele, zici ca e tapiserie ... poti sa imi lasi si mie te rog un pm cu un nr de contact, al omului acela ?
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• husele parca sunt direct de fabrica...arata tare bine!
                            Cotiera e originala de logan, sau e universala? De unde ai achizitionat-o?
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                              husele parca sunt direct de fabrica...arata tare bine!
                              Cotiera e originala de logan, sau e universala? De unde ai achizitionat-o?
                              da sunt super incantat de ele cotiera o am de cand am masina nu este originala dar nici nu ma indur s-a o schimb nu se misca si nici nu face zgomot
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Arata foarte bine masina. Foarte mult gust la exterior. Fata de sorcova pe care o aveai initial acum ai un golan "trantit" bine de tot.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google