pfff ce poti sa ceri mai mult de atat... foarte frumos nenea asa ai grija de el.
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Felicitari nenea Sandu pentru realizare. Trebuie sa spui lumii ca bordul acela de ph 2, pe langa modificarile custom aparute (pentru integrarea 2DIN-ului si repozitionarea butoanelor), pe acesta "s-a aruncat" piele neagra cu cusaturi albastre, iar la consola niste piele alcantara neagra
arata "da" belea !!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Fara cuvinte omule , de departe printre cele mai frumoase loganuri de pe forum , tot respectu din partea mea
Comment
-
cosmin83 multumesc navigatorul nu spun pretul ca spuneti ca sunt nebun
Dany_DNY multumesc sarbatori fericite si tie dany
Tudor acum pun poze .. la fet si tie tudor
mc_alienu asa o s-a fac
cosmin 1995 bafta si tie
Mishu sti cand imi pun ceva in cap nu ma las misulica
retro 590 multumesc si nui gata va mai urma
yo_cristi multam
Irinel TIN mai sunt si altele poate ne vedem
Ph.66.SIX inseamna ca avem aceleasi gusturi ..mai sunt si astele
Thejock3r nenea multam pentru completare
o8MeLC faza cu telecomanda.......
Mariusrs multumesc ma simt magulit
Tudor pe usi nu iese decat o tiganeala spun ieu.. asta este parerea mea ,fata de usa nu ieste conceputa de asa ceva si sa adaptez ceva care nu vad cum ...si in locul lor s-a le las si cu 2 din..incearca si tu si vezi bafta
mai am facut si luminile la bord... de zi sunt albe si pe pozitie albastre vor urma si consola de la ac si butoanele
asa deci vor mai urma maciulia schimbatorului husa de desupt si la frana de mana vor fi in piele cu cusatura albastra ...si cred ca sigur vor fi si fetele de usi asta mai vedem ....
si pozeeeAttached Files- DSC07477.jpg (41.7 KB, 752 views)
- DSC07480.jpg (40.5 KB, 713 views)
- DSC07487.jpg (89.9 KB, 726 views)
- DSC07488.jpg (97.1 KB, 594 views)
- DSC07492.jpg (82.7 KB, 551 views)
- DSC07500.jpg (105.5 KB, 569 views)
- DSC07501.jpg (92.4 KB, 547 views)
- DSC07509.jpg (71.5 KB, 526 views)
- DSC07511.jpg (74.7 KB, 512 views)
- DSC07512.jpg (87.5 KB, 539 views)
stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
hmmmm.........interesant ......, arata chiar bine, nu stiu cum ar fi aratat cu putin mai mult albastru in pielea aia, oricum o idee pusa in practica care da rezultate bune legate de interiorul masinii..........e altceva, acum nu mai poti sa zici "asa face toate " )
Comment
Comment