deci vreau si eu
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alessandro View Postun sfat umil din partea mea.
imbraca volanul de PH1 in catifea cum ai pus pe consola si va arata radical mai bine decat un volan de PH2. ma refer la carcasa airbagului.
in rest bordul si consolele sunt....... ai folosit prea mult bun gust. arata bestial" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
airbagul din cate stiu are o taietura deaspurea scrisului DACIA, dar nu mai stiu exact, era pe forum o poza...se poate, dar e foarte greu .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
matheo66c mai vedem...sarbatori fericite si tie
sdc290605 multumesc nenicutuuu
dsign in cartier la mine asa se cere ori Mertzane full sau altceva cu piele
911 YTM multumesc sarbatori fericite si tie
CataFOF asa trebuie nu
chris-chris multam
Thejock3r nu vine ia vara
Eu4yas
Dany_DNY
Mariusrs deja ma rasfatati cu laude
B-53-SDP multumesc nenea
florin_dnf
alessandro ne gandim si vedem ce si cum multam frumos
razvanamza ce mai astepti bagaateee
Tudor il tunamm
Manolo KSJ daca voua va place ce am facut la masina mea inseamna ca am urmat sfaturile cele mai bune de la voi cu un pic de gust si din partea mea
eu cred ca anul acesta stau potolit vedem in noul an care vine cu ce noutatii
eu va urez la toti cu aceasta cale un AN NOU CU MULTE REALIZARI SI SA NE AUZIM CU BINE IN NOUL AN
[QUOTE=BeYh3m;1143241]Nenea Sandu Felicitari pt Ce ai facut ... e intr-adevar minunat ... pe aceasta cale iti urez Sarbatori Fericite si tot binele din lume[/QUOTsarbatori fericite si tie si iti multumescstii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostO masina pe care am admirato intotdeauna si care ma inspira sper sa nu te superi dar avem volan aproape identic m-am inspirat de la tine dar ca la mine e cu gri in loc de albastru ! Sunt curios care sunt acele marunte modificari pentru tine!stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
Comment