B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SanduGolanu View Post
    ieri daca tot a fost frumos am facut o sedinta foto cu hzp...ul

pentru ca urmeaza schimbarea de iarna
    Pantelimon FotoSeasion....
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Marginea la numar jos... si e completa

Comment

• ce-al dreaq...repede el.... mama masii de treaba..ca trebuiau poze mai misto la masina..
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pozaciu e in concediu..ori il lasam sa se odihneasca..ori nu-l mai lasam....
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• am demisia in fata!!! s-o depun.,..sa n-o depun.... Am impresia ca-s "apostat" ...
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mult succes si astept noi modificari la masina .. am urmarit cu atentie fiecare post si in final m-am hotarat sa postez si eu ... arata demential masina... succes ... drumuri bune si sa auzim numai de bine
              sigpic
              Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• fremoasa masina, ce sa mai.....
                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• moama ce urat ii :| ( ca nu`i a mea )

cum poti merge asa pe strada cu ea? ( da-o mie ! )

stiu ca te " pun " la cheltuieli....dar nu te-ai gandit sa schimbi stopurile? cum avea cristi xp , adica asa ..

bafta in ceea ce iti propui !
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• BeYh3m ma bucur ca iti place si iti multumesc ...acelasi lucru iti urez si eu bafta ....
                    emylogan multam si a ta e fremoasa foc....
                    Tudor da sa sti ca si mie imi plac stopurile ...poate.. poate
                    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• ei na io inca mai am de facut cite ceva sa ajung cit de cit la nivelul tau.....
                      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• ca s-a inchei anul bine am mai investit putin in hzp...ul meu si anume ...
                        schimbat led la plafoniera cu 50 smd..uri ... pus becuri la juistic (reglaj oglinzi0 (am vazut ca un prieten de pe forum a incercat am zis sa incerc si eu siiiii)....schimbat subufar GBL cu unul alpine... siiii o gaura in buget cu o turbina multam florin (dnf) pe aceasta cale
                        Attached Files
                        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• de pe ce masina e turbina?
                          sigpic

Comment

• mai dai gata...bravo..
                            sigpic

Comment

• Buna ideea cu ledurile in jostik, chiar imi place! Am vazut odata la un megane care avea jostikul luminat din fabrica, arata frumos aceeasi culoare cu bordul

Comment

• cat te-a costat subwooferul ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google