B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu te-ai cam complicat cu fibra aia ?intreb doar, ma gandeam sa pun si eu leduri si sa trag curent de la bricheta sau ceva de genul...e bine si asa? multumesc frumos pentru raspunsuri
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Foarte tare ideea Sandu !!! mersi mult de raspuns ...m-am prins cum ai facut !! sa vad daca o pun in practica !! fibra aceea ....e ca si inelele angel ...le bagi o sursa de lumina la un capat si tot inelul sau cablul de firba lumineaza .... !!
      Tudor Fibra optică este o fibră de sticlă sau plastic care transportă lumină de-a lungul său.
      sigpic

Comment

• emylogan multumesc pentru felicitari ..asa am zi mereu ca nu mai fac nimic dar nu am stare deloc ..pasiunea asta fata de logan ce s-ai faci

jelly ma bucur cati place la butuc ap pus colant negru

Dany_DNY multam

DSL multumesc si tu pe a ta

Tudor nu m-am complicat deloc gandestete ca firele in timp se pot rupe de la folosirea butonului asa la mine ledul este fix si lumina se tranzmite prin fibra bafta

TM80MAT ma bucur ca ai inteles bafta si tie
        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• salut, in primul rand felicitari pt mashina....chiar este deosebita. in al 2-lea rand, daca poti sa imi spui si mie cine ti-a montat lupele? k am sunat la cei de la bluexenon si au zis k ei nu mai monteaza ca dureaza mult......felicitari ink odata pt logan si astept raspunsul tau!

Comment

• Originally posted by brady View Post
            salut, in primul rand felicitari pt mashina....chiar este deosebita. in al 2-lea rand, daca poti sa imi spui si mie cine ti-a montat lupele? k am sunat la cei de la bluexenon si au zis k ei nu mai monteaza ca dureaza mult......felicitari ink odata pt logan si astept raspunsul tau!
            multumesc pentru felicitari .. montajul eu l-am facut ..intradevar daca vrei s-a iasa calitate duteaza ceva mai mult.. greul este la desfacut farul cu putina dorinta si pofta de munca si tu poti face bafta
            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• felicitari. foarte frumoasa masina

Comment

• Originally posted by rares.13rrs View Post
                felicitari. foarte frumoasa masina
                multumesc frumos
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Ce pot sa zic colegu' ?? ...ca e foarte frumoasa?! cred ca e putin zis!
                  Cand ne vedem sa imi faci si mie alarma aia tampita?
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
                    Ce pot sa zic colegu' ?? ...ca e foarte frumoasa?! cred ca e putin zis!
                    Cand ne vedem sa imi faci si mie alarma aia tampita?
                    multumesc...in legatura cu alarma cand vrei tu dupa 6 seara

am reusit sa termin stopul central cu leduri pun cateva poze
                    Attached Files
                    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• nenea nenea....mai te opresti vreodata cu modificarile ?
                      arata misto

Comment

• Arata bine...ti-am dat si eu un Pm sa imi recomanzi o alarma,dar nu mi-ai raspuns....astept pm daca poti sa imi recomanzi o alarma.Bafta
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Asta mestereai tu in spate nenea? ahaaaa

Sa-l vedem in realitate
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r Asta mestereai tu in spate nenea? ahaaaa

Sa-l vedem in realitate
                            15th February 2011 20:33

da ce sa fac daca trebue nuuu

Mariusrs Arata bine...ti-am dat si eu un Pm sa imi recomanzi o alarma,dar nu mi-ai raspuns....astept pm daca poti sa imi recomanzi o alarma.Bafta
                            15th February 2011 19:44

mai bine suni... ca la pm nu prea ma uit

Mishu nenea nenea....mai te opresti vreodata cu modificarile ?
                            arata misto

ba daaa asta cand nuuu stiiiuuuuu
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Salut! De vreo 3 zile ne intalnim la sectia 7 mereu cand faci stanga spre tei eu sunt a 3-4 masina fac stanga spre raul colentina, ti-am dat un flash subtil azi un logan beige ! Frumoasa masina si jantele! Portbagajul de ce era de taxi? Salutare!

Comment

• hahaha..te-a luat lumea la ochi nene Sandule )
                                Pe scurt : masina se face taxi pentru o perioada ( tarif ieftin ) sa mai scoata ceva banid e tuning

Glumesc.....
                                Chiar sunt curios cum da , live , cu jantele alea !!
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google