nu te-ai cam complicat cu fibra aia ?intreb doar, ma gandeam sa pun si eu leduri si sa trag curent de la bricheta sau ceva de genul...e bine si asa? multumesc frumos pentru raspunsuri
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Foarte tare ideea Sandu !!! mersi mult de raspuns ...m-am prins cum ai facut !! sa vad daca o pun in practica !! fibra aceea ....e ca si inelele angel ...le bagi o sursa de lumina la un capat si tot inelul sau cablul de firba lumineaza .... !!
Tudor Fibra optică este o fibră de sticlă sau plastic care transportă lumină de-a lungul său.sigpic
Comment
-
emylogan multumesc pentru felicitari ..asa am zi mereu ca nu mai fac nimic dar nu am stare deloc ..pasiunea asta fata de logan ce s-ai faci
jelly ma bucur cati place la butuc ap pus colant negru
Dany_DNY multam
DSL multumesc si tu pe a ta
Tudor nu m-am complicat deloc gandestete ca firele in timp se pot rupe de la folosirea butonului asa la mine ledul este fix si lumina se tranzmite prin fibra bafta
TM80MAT ma bucur ca ai inteles bafta si tiestii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
salut, in primul rand felicitari pt mashina....chiar este deosebita. in al 2-lea rand, daca poti sa imi spui si mie cine ti-a montat lupele? k am sunat la cei de la bluexenon si au zis k ei nu mai monteaza ca dureaza mult......felicitari ink odata pt logan si astept raspunsul tau!
Comment
-
Originally posted by brady View Postsalut, in primul rand felicitari pt mashina....chiar este deosebita. in al 2-lea rand, daca poti sa imi spui si mie cine ti-a montat lupele? k am sunat la cei de la bluexenon si au zis k ei nu mai monteaza ca dureaza mult......felicitari ink odata pt logan si astept raspunsul tau!stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View PostCe pot sa zic colegu' ?? ...ca e foarte frumoasa?! cred ca e putin zis!
Cand ne vedem sa imi faci si mie alarma aia tampita?
am reusit sa termin stopul central cu leduri pun cateva pozestii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Arata bine...ti-am dat si eu un Pm sa imi recomanzi o alarma,dar nu mi-ai raspuns....astept pm daca poti sa imi recomanzi o alarma.Bafta
Comment
-
Thejock3r Asta mestereai tu in spate nenea? ahaaaa
Sa-l vedem in realitate
15th February 2011 20:33
da ce sa fac daca trebue nuuu
Mariusrs Arata bine...ti-am dat si eu un Pm sa imi recomanzi o alarma,dar nu mi-ai raspuns....astept pm daca poti sa imi recomanzi o alarma.Bafta
15th February 2011 19:44
mai bine suni... ca la pm nu prea ma uit
Mishu nenea nenea....mai te opresti vreodata cu modificarile ?
arata misto
ba daaa asta cand nuuu stiiiuuuuustii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
hahaha..te-a luat lumea la ochi nene Sandule )
Pe scurt : masina se face taxi pentru o perioada ( tarif ieftin ) sa mai scoata ceva banid e tuning
Glumesc.....
Chiar sunt curios cum da , live , cu jantele alea !!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment