Cel mai volan shukar de Logan!
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A iesit foarte bine , deci e ceva mai diferita fata de ce au facut alti colegi de e forum.
Trebuie sa-ti fac o vizita sa vedem cat de calitativ este.
Nu trebuie sa lipseasca visinele din alcool cand vinsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostA iesit foarte bine , deci e ceva mai diferita fata de ce au facut alti colegi de e forum.
Trebuie sa-ti fac o vizita sa vedem cat de calitativ este.
Nu trebuie sa lipseasca visinele din alcool cand vin
Niki B .... FANE_CLK .... Ph.66.SIX ... multumesc frumosstii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Salutare,
Dupa parerea mea ....HZP-ul este cel mai bine lucrat de pe forum, si spun asta pentru ca s-a lucrat mult si la interior , nu doar la exterior asa cum am vazut in alte My Ride - uri .
Sandule sa te duca cu placere si sa te bucuri de ea cat mai multi Km-trii.real power..... diesel power by
Comment
-
sambata trecuta cand mergeam la o nunta ai aparut ca un " Golan " in spatele meu( banuiesc ca veneai de la polivalenta) dar din pacate ai disparut in pasaj la iancului si nu am apucat sa admir mai mult masina, sunt invidios pe tine si pe masina ta ) sti ce frumos se vedea masinuta ta in oglinda, parea suparata foc
Comment
-
jelly ...cel din naintea a fost facut la el asta este facut la un baiat arad
BeYh3m...cand imi vin
cosmindan...multumesc asa este s-a muncit mult asta stiu pentru ca este facut cu pasiune mare ma bucur ca-ti place
hmv86...salutare da asa este veneam de la poli te-am vazut tu ai facut dreapta ...si nu mai fi invidios ca o s-a o vopsesti si tuu si poat ca sunt si eu invidios bafta cu proiectulstii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View PostMultumesc pentru operatiunea efectuata. RECOMAND cu foarte mare incredere!!
"M-a miscat" xenonul din lampa de marsarierre + butonelul magic pt flash
schimbat huse cu unele mai personalizate ...mie unul imi plac mult cum se vede voi ce spuneti ....stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Le-am vazut live,arata prea frumos...Vecinas, stau relativ aproape,"arunca" coletul aici
Sa fie primitesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Deci m-ai lasa fara cuvinte...volanul ala e.....nu stiu ce sa zic de el decat TOTAL!!!felicitari domnu.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment