B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pfff ce poti sa ceri mai mult de atat... foarte frumos nenea asa ai grija de el.
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Tare frumos a iesit
      Bafta in continuare la tunarit

Comment

• Ce repede l-ai facut
        A iesit bestial asta da interior

Comment

• Asa da interior...a iesit superb
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Foarte frumos !!

Comment

• Cred ca este cel mai frumos interior de pe forum.

Comment

• cel mai reusit Logan de pe forum..parerea mea
                "PH-66-SIX"
                Dacia Golan 1.4

Comment

• Felicitari nenea Sandu pentru realizare. Trebuie sa spui lumii ca bordul acela de ph 2, pe langa modificarile custom aparute (pentru integrarea 2DIN-ului si repozitionarea butoanelor), pe acesta "s-a aruncat" piele neagra cu cusaturi albastre, iar la consola niste piele alcantara neagra
                  arata "da" belea !!!
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• bordul este foarte frumos dar faza cu telecomanda in volan nu imi place deloc... o avea utilitate dar mie nu imi palce deloc.

Comment

• Fara cuvinte omule , de departe printre cele mai frumoase loganuri de pe forum , tot respectu din partea mea
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• revin cu o intrebare, de ce nu ai pus pe usi butoanele? sau lasate cum a fost pe bordul vechi ?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by mariusrs View Post
                          fara cuvinte omule , de departe printre cele mai frumoase loganuri de pe forum , tot respectu din partea mea :d
                          +1 !
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• cosmin83 multumesc navigatorul nu spun pretul ca spuneti ca sunt nebun

Dany_DNY multumesc sarbatori fericite si tie dany

Tudor acum pun poze .. la fet si tie tudor

mc_alienu asa o s-a fac

cosmin 1995 bafta si tie

Mishu sti cand imi pun ceva in cap nu ma las misulica

retro 590 multumesc si nui gata va mai urma

yo_cristi multam

Irinel TIN mai sunt si altele poate ne vedem

Ph.66.SIX inseamna ca avem aceleasi gusturi ..mai sunt si astele

Thejock3r nenea multam pentru completare

o8MeLC faza cu telecomanda.......

Mariusrs multumesc ma simt magulit

Tudor pe usi nu iese decat o tiganeala spun ieu.. asta este parerea mea ,fata de usa nu ieste conceputa de asa ceva si sa adaptez ceva care nu vad cum ...si in locul lor s-a le las si cu 2 din..incearca si tu si vezi bafta

mai am facut si luminile la bord... de zi sunt albe si pe pozitie albastre vor urma si consola de la ac si butoanele

asa deci vor mai urma maciulia schimbatorului husa de desupt si la frana de mana vor fi in piele cu cusatura albastra ...si cred ca sigur vor fi si fetele de usi asta mai vedem ....

si pozeee
                            Attached Files
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Da poate ne vedem daca ajungi prin zona.Numai bine.Sarbatori Fericite!

Comment

• hmmmm.........interesant ......, arata chiar bine, nu stiu cum ar fi aratat cu putin mai mult albastru in pielea aia, oricum o idee pusa in practica care da rezultate bune legate de interiorul masinii..........e altceva, acum nu mai poti sa zici "asa face toate " )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google