mereu spun ca nu mai fac nimic la golanca..... dar nu cred ca ma pot abtine eu vreodata
B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imi place foarte tare cum arata golanca si in ext. si in int..Cred ca ai bagat ceva bani in ea dar a iesit SUPER. O umila sugestie as avea legata de volan.Am vazut ca lipseste:Attached FilesDaca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostImi place foarte tare cum arata golanca si in ext. si in int..Cred ca ai bagat ceva bani in ea dar a iesit SUPER. O umila sugestie as avea legata de volan.Am vazut ca lipseste:stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Comment
-
Roaga un coleg care are pusa sigla pe volan sa-ti arate sa vezi daca iti place sau nu.
Demonhunter avea la un moment dat doua tipuri de sigla cromata:un model tip oglinda si un model matuit.
Eu dupa ce mi-am pus am impresia ca fara literele alea cromate volanul arata ciudat parca nu e terminat.Foarte multe marci de masini au sigla proprie cromata pe volan.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Comment