B-49-hzp [Castigator Campionat-Cel Mai Tare Interior Editia 2012 ]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine rau nea sandule....Joker..facem o vizita sa vedem de "calitatea " lor.??..
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• oare becele astea s-or zgaria ?? :-??
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca tot mai este crizaaaa,am zis s-a m-ai fac un ban cinstit .si anume taximetrie
        Attached Files
        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• unde-i eleronul ? nu-l vedem si noi vopsit si pus pe masina ? vezi ca nu prea e aliniat cum trebuie capacul de la portbagaj cu bara si stopurile. numai bine

Comment

• Bravos colegu', vad ca ai tarif mai mic.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Hahahahaahhahaha, ce tare cu Sandu !!! 1.29/km e beton, ma iei si pe mine ?

Spor la lucru nenea Sandu!!!!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• dany eleronul il vopsesc dupa ce fac si eu neste banuti ,din cauza asta am si lasat pretul ,hai baieti ori unde, in tara ... va plimba baiatul
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• ok, bafta in continuare la modificari

Comment

• Zi de fapt unde e capota originala

La tariful pe care il ai as merge 500 km prin Bucuresti... pe zi
                    sigpic

Comment

• moaa..e rentabil. La banii astia le pui si filme pe 2DIN la clienti ?
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca avea si 3d, ma mutam la el in masina
                        sigpic

Comment

• Superb Loganul. Nu credeam ca voi vedea asemenea modificari pe un Logan. Tine-o tot asa, esti un adevarat meserias in aceasta arta a tuningului. Toate cele bune. Sper sa-l pot vedea live in Brasov la intalnirea regionala.
                          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• mersi baieti ...da ne intalnim si la brasov si va invit la un film

gata si ce aveam de vopsit mai urmeaza s-a le si montez .

pun cateva poze....

azi am inotat toata ziua cu mandra prin zapada am fost si in vitan dupa vopsea de 2 ori in otopeni nu m-a lasat saracuta tarasi pe burta cu plinta faceam partie si tot inainte sint tare mindru de ia
                            Attached Files
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• la mare fel a iesit, e meseriasi vopsitoru asta al tau, o sa am si eu nevoie de el. Apropo vezi ca saptamana asta o sa-mi trimita tipu ala carenajele pentru scaune ! ! ! iti dau un pm ;) ! ! !
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Deci nea Sandu...a iesit superb...sincer chiar nu ma asteptam la capota cu eleron sa arata atat de bine,felicitari
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google