S-a rezolvat!Cu ocazia asta iti doresc si sa stapanesti masina sanatos, D-Fens si sa te bucuri de ea
Prestige 16v PH2
Collapse
X
-
Mare greseala ai facut, nu era mai bun un dci ?
post moderat:
intrebarea ta o da in diesel vs benzina, deci esti offtopic. fiind incepator, scapi usor acumLast edited by crististreulea; 8 November 2008, 10:52.
Comment
-
Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Felicitari pt achizitie . De culoare nu mai zic ca doar si eu am la fel . Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme D-FENS!
Totusi, TWeetY ai stut VIN-ul sau cum ai "nimerit-o"? Avea reglaj lombar?
Comment
-
Să o stăpâneşti sănătos, nene D-FENS!
Mi-ar fi plăcut şi mie o surpriză de genul.. Poza bebeluşului la ieşirea din maternitate...
ÃŽmi aduc aminte de ziua în care am fost cu taică-miu să ridic Golanu' de la dealer.. Ne aştepta chiar la intrare, l-am văzut de peste drum şi i-am zis lu' taică-miu: ĂLA E! El nu mă credea...
Mulţi KM fără probleme!
Comment
-
Si eu l-am ghicit pe al meu cand l-am ridicat de la dealer. Dar nu a fost greu ca era singurul parcat la intrarea in show-room .
D-Fens sa o stapanesti sanatos. A fost bine ca nu ai vazut topicul prima data ca se pierdea surpriza .Last edited by Cristi_LCD; 8 November 2008, 19:48.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Frumos tare noul tau logan!!! Sa il stapanesti sanatos si sa te poarte cu bine oriunde vei vrea...
Comment
-
Comment