Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
Prestige 16v PH2
Collapse
X
-
Multumesc,prieteni!Ieri am avut drum pe langa parcul auto al dealer-ului.Am avut o strangere de inima stiind ca masina mea s-ar putea sa fie acolo si eu n-o pot lua,deocamdata.Sper pana miercuri sa ma sune...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
NICE CAR! ;-) E un sentiment ciudat pt mine poate si pt restul dintre noi sa vad cum un alt cunoscut isi ia o masina noua, nu de alta dar imi aminteste de prima senzatie, mirosul de nou, primii km, placerea de a o conduce. Imi amintesc ca eram asa fericit incat l-am pus pe tata in masina veche si eu mergeam cu prietena mea in paralel cu el, nu-mi venea sa ma mai dau jos, nu ca acum ar fi altfel..Dar totosi ca senzatia aia cand te duci sa o ridici nu e nimic. Mult noroc sa o scoti cat mai repede si ai grija de ea!Last edited by Bibi; 10 November 2008, 20:16.
Comment
-
Cum so inlocuiasca ma twety mai suntem in 97? Se mai practica asa ceva? Ca in 97 cand si-a luat taicamiu breakul tot asa il urmaream pe trailer de la fabrica pana in colibasi la getica... Acum primesti vinul dinainte nu cred ca se mai practica dastea
sigpic
Comment
Comment