Daca ajunge in seara asta la dealer o poti ridica maine dimineata. Daca ajunge maine, o ridici maine seara sau poimaine.
Prestige 16v PH2
Collapse
X
-
-
A venit!!!A venit masinuta!!!Am primit cadou si un hands-free Parrot.
Cateva poze:Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos! Parrot-ul e normal ca ti l-au dat, doar e promotie acum.
De ce are numarul din fata pe 2 randuri? Si e aceeasi masina, cu VIN-ul dat de dealer?
Comment
-
Foarte frumoasa masina . S-o stapanesti sanatos .
La multi km fara evenimente , poate pui si alte poze mai bine detaliate cu superbitatea ta. Pacat ca nu ti-au pus cauciucuri Conti sau Michelin , cred(parere personala) ca erau ceva mai bune , mai ales ca ai PRESTIGE.
Offtopic : ai regl lombara ? La sofer1.6 MPi Icy White
Comment
-
Multumesc,baieti!Voi pune si alte poze mai in detaliu.Azi m-am cam grabit,eram plecat de la munca.Cauciucurile sunt Barum Brillantis.Cred ca reglaj lombar nu are,ma uit maine si va spun sigur.Volanul e imbracat in piele(sa fie ecologica?),schimbatorul nu pare a fi.Maine ma voi uita mai in detaliu.
Azi nu stiam unde sa ma uit mai repede,am si uitat cum e in Logan.Din iunie am ramas fara.Parca se-nfige mai tare decat 1.6,cel care l-am avut inainte.
Acum,primul lucru care vreau sa-l fac este sa-i pun alarma cu pager,cat mai repede.Ma gandeam la ceva gen Viper,dar merge pe Logan?Ce parere aveti?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
In sfarsit d-fens...Crede-ma ca chiar ma bucur ca ai intrat in posesia ei...
Maciulia schimbatorului nu e din piele, reglajul lombar s-ar putea sa lipseasca...Cauciucurile parca iti spusesem ce marca sunt, nu mai stiu sigur.
Ramane sa mi-o prezinti si mie live.
Mult succes
Comment
-
@darkside-am gasit ceva pe forum,e vorba de Maat,nu mai stiu indicativul.Avea garantie 8 ani si era cu pager.Multumesc pt urari!
@Tweety-ai avut dreptate,mi-am revenit.
Ramane s-o prezint si live.Toate cele bune!Last edited by D-FENS; 12 November 2008, 20:28.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment