Prestige 16v PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by TWeetY View Post
    Serios acum...Cum o sa pastrezi tapiseria?
    Pui ceva huse, sau o cureti mai des?
    Topicul asta are aproape 1200 de vizualizari!!!
    Fara huse...Ovoi curata din cand in cand

Originally posted by Logan 4 ever View Post
    Hai ca am eu palinca. Daca vi iti dau.
    Buna rau palinca asta.Traiasca!!!

Originally posted by Cristi_LCD View Post
    Felicitari D-Fens. Frumos Prestige-ul.
    Multumesc Cristi!

Originally posted by alex86 View Post
    Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme
    Multumesc alex,sa te bucuri si tu de masinuta ta!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Salut !
      @ D-FENS , astept si eu aceiasi masina ca a ta ! Mai peste vreo 2-3 saptamani
      si as fi curios de primele impresii....Tapiteria e de calitate, pretentioasa....Cauciucurile cu care vine...( Barum )astea is mai slabe decat Michelin ? Sau la fel.....La ce trebuie sa fiu atent la livrare...Mai ales ca asta e prima mea masina..Si nu prea am experienta....La tranzactii de genul asta
      http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
      жалюзи плиссе

Comment

Felicitari D-Fens !
        MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTT TIIIIIIIIIIII KM de acum incolo fara incidente !
        Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

@SSO-E o masina destul de nervoasa,totusi las-o usor pana la 1000km.Interiorul imi place foarte mult.Bej-ul de pe bord,scaune si usi arata bine.Toti cei care au vazut masina le-a placut.Cauciucurile Barum cred ca sunt intre Michelin si Kormoran,calitativ.
          La livrare eu zic sa fii atent de la acte pana la prezentarea vizuala a masinii.Ce culoare va fi?Vezi ca trebuie sa-ti dea si un car-kit Parrot,gratuit,e promotie.
          Mult succes!
          @JmEk-Multumesc,la fel si tu sa te bucuri de masinuta ta.
          Sa auzim numai de bine.

Comment

Desi nu sunt deloc un adept al huselor, cred ca la tapiseria asta chiar ar fi nevoie. In rest pot sa zic ca imi place pielea de pe volan. Spre deosebire de prestige ph1 cum am eu, observ ca este ceva mai eleganta. Cel putin din poze asa pare .
            Observ ca au scos jantele de pe vechiul prestige. Mie personal imi placeau foarte mult alea chiar nu vad de ce le-au scos.
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Bej-ul fiind o culoare deschisa s-ar putea sa fie mai pretentios,dar voi lua masuri din timp.

Comment

Misto ... Misto.
                Iti urez : "Sa dea dumenezeu sa te lasa motorul, sa-ti bata planetara dreapta, sa-ti scartaie usa ... Pe la 1 milion de km."
                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                  @SSO-E o masina destul de nervoasa,totusi las-o usor pana la 1000km.Interiorul imi place foarte mult.Bej-ul de pe bord,scaune si usi arata bine.Toti cei care au vazut masina le-a placut.Cauciucurile Barum cred ca sunt intre Michelin si Kormoran,calitativ.
                  La livrare eu zic sa fii atent de la acte pana la prezentarea vizuala a masinii.Ce culoare va fi?Vezi ca trebuie sa-ti dea si un car-kit Parrot,gratuit,e promotie.
                  Mult succes!
                  @JmEk-Multumesc,la fel si tu sa te bucuri de masinuta ta.
                  Sa auzim numai de bine.
                  culoarea va fi un gris platin, am condus la drive test 1.6 16 v dar era un Laureate, intradevar am vazut si un prestije pe motorina, tapiteria super...Dar pretentioasa cred...Trebuie avut grija...Oricum pt inceput nu pun nimik pe ea...Sa ne bucuram din plin de ea....Dupa aia la spalat , am citit pe forum ca sunt probleme la relanty(nu stiu daca am scris corect,cred ca nu ),pot oare sa merg cu ea un pic inainte de a semna primirea....Voi ce ma sfatuiti?....Poate sunt paranoic..Dar e prima mea masina si am dat un pumn de bani pe ea, si mai cu seama ca stiu ca astia de la CAREMIL iasi au o reputatie proasta
                  жалюзи плиссе

Comment

Daca tot va plangeti de acel caremil de ce nu faceti o sesizare la Dacia?...Sigur vor rezolva aceasta problema.
                    Scuze de offtopic.

Comment

• Deocamdata nu ma plang..Dar am citit destule pe aici si inclin sa-i cred ca atunci cand am fost sa fac formele , eraau destui nemultumiti care tipau pe la ghiseele acelea,asta cam e situatie generala la iasi din pacate.
                      Scuze de offtopic
                      жалюзи плиссе

Comment

• Felicitari D-Fens!

Drum usor si fara probleme!

Am ridicata-o si eu... Bleu electrique 1,6 16 V prestige.

Spune-mi te rog unde scrie la tine Prestige , ca la mine pe cantul usii, la broasca scrie Preference (or fi avut usa inscriptionata dinainte).

Bafta

Comment

• Daca scrie preferance poti face reclamatie!!!

Comment

• @gabinicu77-Multumesc pt urare,haioasa rau.
                            @apolodor25-Felicitari pt masina!De obicei scrie pe usa din dreapta,in interior,langa yala sau broasca,cum i-o zice.Am mai intalnit la cineva o chestie de genul asta,avea scris pe portbagaj 1.6mpi si masina era de 1.4mpi.Bine ca e cu 16v,asta-i principalul.

Comment

• @TWeetY reclamatii la DACIA au tot fost cu privire la Caremil Iasi. Au fost chemati la negocieri, dar nu s-a ajuns la nicio intelegere. Au mai incercat si altii sa "intre" pe piata din Iasi, dar degeaba. Caremil este a lui Pitigoi. Care este din Iasi stie despre cine este vorba. Scuze de off-topic.

Comment

• @d-fens:Omule,sa o stapanesti sanatos,au fost sadici aia de te-au tinut atat de mult sa astepti!E frumoasa ca o poezie!Nu-i asculta ,ai grija de tapiserie daca poti si las-o asa,e superbissima!
                                @sso:chiar crezi ca o masina noua are tot felul de defecte ca cel de care ai pomenit?Nu te mai lua chiar dupa orice zvon si bucura-te de frumusica ta,cand va veni!
                                @tweety:asa,esti moasa la maternitatea lu' logan!Sau barza?
                                Last edited by bbogdan; 14 November 2008, 20:36.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google