Multumesc bbogdan pentru aprecieri,asa voi face,cum ai zis si tu.
Prestige 16v PH2
Collapse
X
-
Nu m-am interesat,am vazut pe forum ca ar fi 13 milioane.Deocamdata astept cartea de identitate,acum am doar copie.Mi-au zis ca-n maxim 10 zile o voi avea.Stie cineva,mai trebuie sa-mi fac programare la RAR,sau ma duc direct,fara programare?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cred ca fara , anu trecut cand mi-am inmatriculat-o eu am fost fara... Spor la inmatriculare... O sa ai de alergat ca si mine de altfel... So stapanesti sanatos daca nu ti-am zis pana acum m-ai ales ca-ti dorea un valvar de mult timp...
sigpic
Comment
-
Multumesc SoNyKeL,stiu ca am de alergat dar o fac cu placere.
@valeriuciprian-emisia de noxe(sau cum i-o mai zice)e trecuta in CI.Ma voi interesa la dealer daca-mi trebuie programare,mi-ai dat o idee buna.Multumesc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Ce programare la RAR ? Este masina NOUA ... Se da STAMPILA cu HOLOGRAMA pe loc , sau hai in 10 minute ; 1300 lei taxa + inca 3 restul de taxe aproape S-o stapanesti sanatos D-fens e frumoasa foc , ce bine i-ar fi stat neagra1.6 MPi Icy White
Comment
-
@D-FENSEu nu am mai fost nevoit sa merg la RAR. Cand am ridicat cartea, avea folia aceea de securizare.
Macar informativ, poate te ajuta urmatoarele, cu precizarea ca aceste tarife sunt valabile pe Iasi (poate la tine sunt alte tarife):
1. Taxa inmatriculare definitiva 52 lei
2. Taxa certificat inmatriculare 30 lei
3. Fisa inmatriculare (tipizat) 15 lei
4. Placute numere definitive a) preferentiale 85 lei; b) la rand 40 lei;
5. Timp, rabdare, cafea, tigari (daca fumezi) si bani benzina
6. Pentru taxa prima inmatriculare iti calculezi aici http://www.mfinante.ro/calculator_ta...auto_2008.html
7. iar valoarea CO2 xxx g/Km, este deja trecuta in cartea masinii
Mult noroc!
LE: eu am platit 1.300 lei, dar am motorul de 1.6 8v. La tine emisia de noxe sa nu difere (si sigur este alta decat la mine CO2 172 g/Km).Last edited by Hellbera; 15 November 2008, 00:18.
Comment
-
Originally posted by apolodor25 View PostFelicitari D-Fens!
Drum usor si fara probleme!
Am ridicata-o si eu... Bleu electrique 1,6 16 V prestige.
Spune-mi te rog unde scrie la tine Prestige , ca la mine pe cantul usii, la broasca scrie Preference (or fi avut usa inscriptionata dinainte).
BaftaDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostCe programare la RAR ? Este masina NOUA ... Se da STAMPILA cu HOLOGRAMA pe loc , sau hai in 10 minute ; 1300 lei taxa + inca 3 restul de taxe aproape S-o stapanesti sanatos D-fens e frumoasa foc , ce bine i-ar fi stat neagra
@Hellbera-Multumesc pt informatii,sunt foarte utile.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Chiar daca noxele sunt trecute in civ,vei fi trimis de la trezorerie pe la circa financiara sa-ti calculeze ei taxa.Uite aici:http://www.loganclub.ro/forum/taxa_d...re-t147p8.html cum am facut eu acum doua luni.
Comment
Comment