Prestige 16v PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ticalosii astia de la Enel cu penele lor...Vezi postarea 151,D-fense,de la link-ul de mai sus.

Comment

• OK,mersi pt link.E jale,cati bani se mai cheltuie pt inscriere+bataia de joc din partea acelor "soareci de biblioteca" de la fisc,inmatriculari,etc...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Nu te grabi am auzit ca se va sista plata -taxa de poluare -pentru a ajuta vanzarea masinilor noi pentru cateva luni
        Sper sa nu fi inteles gresit (munca agitatie mare)

Comment

• Nu cred ca se va rezolva prea curand,ar fi prea frumos.

Comment

• Da asa a zis base azi dupa ce a fost la uzina dacia ca vor sa sisteze taxa de inmatriculare pentru 6 luni pentru a nu ii afecta pe muncitorii de la Dacia...Dar va dati seama cati or sa aduca masini la mana a doua in tara?

Comment

• Stai calm ca o sa fie valabila treaba numai la achizitionarea unei masini noi si mai mult ca sigur facilitatea va fi acordata de catre firma producatoare nu de catre Stat.

Comment

• Azi mi-au zis la RAR ca nu am nevoie de programare,ma duc direct la ghiseu cu actele in brate.Maine ma duc sa-mi pun alarma cu pager,Centurion,parca asa zicea ala,garantie 2 ani.

Comment

• Alte alarme nu au?
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu are,e un tip care monteaza alarme.Am mai montat la el,pe Logan-ul care l-am avut.Ai vreo idee?Ma poti ajuta?

Comment

• D-FENS...Sper sa nu te confund ai avut cumva inainte un mcv alb dci? Oricum felicitari pentru achizitie!

Comment

• @D-FENS: Alarma aia daca e no-name, eu nu prea am inceredere in ea. As zice sa gasesti o firma care monteaza alarme si sa cauti un Astra/Viper sau ceva asemanator, eventual una cu pager, o sa te ajute. Si eventual intreabam si la dealer, de preturi.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
                          D-FENS...Sper sa nu te confund ai avut cumva inainte un mcv alb dci? Oricum felicitari pentru achizitie!
                          Multumesc laur200445,dar nu am avut Mcv alb ci un Preferance 1.6 albastru egee.

Comment

• @D-FENS masina arata super! Felicitari! Sper sa taie astia din guvern taxa de poluare. Cei care investesc in Dacia merita asta

@apolodor25 sa nu uiti de pozele cu Prestige-ul blue electrique. Am comandat si eu o masina identica si pana pe 29 decembrie (data maxima de livrare conform VC) am de asteptat... Iar zilele trec greu tare
                            Last edited by catalin27182; 17 November 2008, 19:43.

Comment

• Eu nu stiu,dar tu s-ar putea sa scapi de beleaua aia de taxa.
                              Mult succes si mersi de aprecieri!

Comment

• Intrebare : (v-am vazut ca discutati despre alarme) cica daca montezi alta alarma decat cea de la dealer dacia pirzi garantia asa e? Stiti ceva
                                http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                                жалюзи плиссе

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google