Tot ce se poate,oricum la dealer nu ma duc.Au niste preturi...
Prestige 16v PH2
Collapse
X
-
Atunci la un montator de alarme, o firma mai mare...
Comment
-
Să te bucuri la fiecare kilometru parcurs cu ea, până dai de borna cu 1.000.000 km!
E o bijuterie!
Eu tot stau în expectativă…Oare să mai tot aştept Logan II în 2010?
Să iau acum cât e abolită taxa de primă înmatriculare?
Să iau 1.6 16v 105 CP sau 1.5dci 85 CP?
Greu şi cu alesul maşinuţei…
Comment
-
Multmesc,Squirrel.
E cam mult pana in 2010.Tu stii mai bine.Mie mi-a fost greu de asta vara pana am luat-o.Ar fi bine sa profiti de suspendarea taxei,daca o vor suspenda pana la urma.Eu am ales 16v si nu dci pt ca fac km putini pe an(pana in 10000),am inteles ca si intretinerea e ceva mai scumpa la dci,fiecare isi stie socotelile.
Bafta in alegerea masinutei!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Ma bate gandul sa vopsesc grila in culoarea caroseriei.Vreau sa schimb boxele si cd-player-ul.La motor,suspensii nu am de gand sa umblu.
In privinta deplasarii,va fi asa cum am zis,duminica.Am inteles ca va fi si frumos,ma rog,principalul e sa nu ploua.Cum va gasesc cand intru in Mioveni,dinspre Pitesti?Spuneati ceva de parcarea de la Bemo...la ora 15,nu?Last edited by D-FENS; 4 December 2008, 22:12.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Azi am reusit sa iau talonul.
Am observat ca nu mai se deschid geamurile pe spate,amandoua.Initial am zis ca sunt inghetate motorasele,sau ce-o mai fi,dar si dupa ce s-a mai incalzit afara si in masina tot nu misca.La sigurante m-am uitat,numai la cele de dimensiuni mici .Nu corespunde ceea ce scrie pe capac cu ce se afla pe tabloul de sigurante.Mai e pe undeva vreo mufa?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment