Prestige 16v PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am folosit bradutii cu succes!Nu erau de la aparatori,de la altceva.Dar sunt foarte bune.
    In legatura cu grila,am gasit un vopsitor care face treaba de nota 10.Am fost la el acum 1 sapt. si mi-a zis ca e cam aglomerat.A ramas sa-l sun miercuri,sa stabilim data.El se ocupa de demontare,vopsire si montare.Am mai vopsit la el aripa spate dreapta,in urma unor infundaturi cauzate de o creanga taiata de desteptii de la primarie....no comment...
    Voi pune poze dupa ce "coafez" grila si ornamentele de langa proiectoare.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Daca e vorba de grila calandrului, de langa sigla, se scoate cu tot cu bara si se vopseste destul de usor.
      Numai sa-i aduci aminnte sa dea cu "Plastic Primer" sau ceva asemanator, sa nu se cojeasca vopseaua.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da,asa a zis ca va face.Ii da cu Plastic Primer si inca ceva(n-am retinut denumirea),dupa care da cu vopsea.Se pricepe in ceea ce face,nu-i prima oara cand ma duc la el.
        O sa pun poze si cu aripa care a vopsit-o,nici nu se observa diferenta.
        Last edited by D-FENS; 21 March 2009, 12:52.

Comment

• @D-FENS cum mai arata masinutza ta? ai facut treaba cu vopsitul grilei din plastic? si cam cat costa operatiunea ? ma bate gandul sa o fac si eu dar pana una alta trag cu ochiul la tine
          http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
          жалюзи плиссе

Comment

• He,he,he...
            Azi am luat-o de la "vopseala".Era urat afara si masina cam murdara de la excursia de sapt.trecuta.Maine ma duc la spalatorie dupa care voi pune poze.Sper sa-ti placa.Am lasat-o luni si azi dimineata am luat-o.M-a costat 350 ron.Mult,putin...nu stiu.Ma intereseaza rezultatul mai intai,apoi pretul.Am vopsit si portiunea neagra de la proiectoare.
            Toate cele bune!

Comment

• toata lumea este curioasa cum arata...asteptam pozee
              sigpic

Comment

• @Laurr_07-Vor veni si pozele...
                @SSO-cred ca esti ceva medium de m-ai ghicit ca am vopsit grila...

Comment

• Foarte frumos a iesit sa ai norc de ea !!! Unde ai vopsit-o , nu ti-au zis sa nu o speli la jet o perioada sa nu sara vopseaua ?
                  sigpic

Comment

• Am vopsit-o la un vopsitor particular,lucreaza cu produse aduse din Anglia.A zis ca nu-i problema,pot s-o spal.

Comment

• Bravo D-fens arata super misto! FELICITARI!!! daca gasesc un vopsitor bun o fac si eu; deci sa inteleg ca acum Prestigeul tau e si mai de "rasa" ) )decat toate celelalte.Zi-mi te rog care ar fi pasii la vosirea plasticelor (de care trebuie sa tina cont vopsitorul)cu ce trebuie sa trateze plasticul inainte sau dupa vopsire ca sa nu exfolieze vopseaua in timp.
                      Si inca o intrebare ....findca si eu sunt fan covoraselor din textile ...cele pe care le ai tu sunt de la dealer sau...luate de la un magazin auto oarecare, au chestiile acelea de fixare in podea?si cam cat te-au costat.Am cumparat si eu tot din astea textile de la un magazin de prin iasi "Auto-center" Type-R...dar nu prea sunt multumit de cea de la sofer ...cam fuge de sub picioare si intra la ambreiaj si ma enerveaza...desi i-am facut eu 2 gauri sa se prinda in podea....nu prea a avut efect
                      жалюзи плиссе

Comment

• Ma bucur ca-ti place,multumesc pt aprecieri.
                        Tipu' mi-a zis ca a dat prima data cu spritz chit,plastic primer,vopsea si lac.La primele 2 cred ca asta e ordinea,nu ma pricep.
                        Covorasele le-am gasit intamplator in Selgros,le-am pus peste cele de cauciuc,gen tavita.Nu-mi aluneca deloc,sunt abrazive pe spate.

P.S.-Iar mi-ai ghicit gandul,acum pot zice ca arata a Prestige...
                        Last edited by D-FENS; 3 April 2009, 16:26.

Comment

• frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara alte evenimente neplacute...scuze dar nu am citit tot ce scrie pe aici si vreau sa te intreb de scaune asa sunt ele sau ai huse ca se potrivesc bine de tot cu interiorul masini?

Comment

• Scaunele asa sunt,nu am huse pe ele.Asa este la Prestige.

Comment

• ok multam pt raspunsuri si bravo pentru new look-ul prestigeului tau...in rest ride placut aa si mai am o curiozitate cati km ai si cam cat iti mai consuma? mai mult ala extraurban ma intereseaza
                              Last edited by SSO; 3 April 2009, 22:25.
                              жалюзи плиссе

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google