My Ride ;) BV 10 CBR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride ;) BV 10 CBR

Va prezint golanelul meu !
    Attached Files

Frumoasa masina...Acuma am 3 intrebari la tine

1...Stiam ca modelele ambition au jante de aliaj, nu de tabla cum se vede in poze
    2...Viteza din ultima poza e adevarata sau e facuta pe loc si ai pus acele sa se invarta? Spun asta pentru ca ma mira ca desi ai 1.4 ai ajuns la viteza aia, si nu prea se vede prin parbriz ceva miscare, si in poza nu apare decat acul de la kilometraj
    3...cum se face ca nu ai proiectoare de ceata?
    Last edited by B 83 RMJ; 10 November 2008, 22:08.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Imi place, pare super intretinuta dupa atata timp, sa te poarte sanatos
      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

1 modelul meu nu e ambition asta e problema ! Pe portiera scrie AMBIANCE desi am AC, geamuri electrice, oglinzi electrice dar fara ABS caci atunci nu aparuse.
        2 Poza e facuta in mers de mine tata fiind la volan. Eram undeva intr-o vale si atat a prins .
        3 Ti-am mai spus cred ca e comandata aAMbiance cu AC si alte cele....!

Comment

Sa o stapanesti sanatos. Nu intelg cum ai ac la ambiance?

Comment

Mersi si tie la fel.Sincer nu stiu nici eu tata a comandat-o el a vb cu dealerul el stie ce a facut chestia e ca am si merge super ok .

Comment

Madock12, frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos, si la mai multi km fara probleme...
              sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Inseamna ca e model de export, ca pt acele masini se pune instandard ac, geamuri, abs de cand a aparut si alte chestii ce tin de siguranta...Avem un membru in sf gheorghe care are la fel ca tine, ambiance, model de export si la nivel de echipare pt romania este undeva lalaureate...Nu are proiectoare dar are cablaj tras, ac, abs, a fost refuzata la export datorita faptului ca vopseaua era proasta pe o portiera
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

DA intr-adevar asa este ! Ms de info.

Comment

Ingrijita masina bv, sa o stapanesti sanatos si fara incindente !

Comment

Salutare frumoasa masina ai grija de ea...

fara suparare dar poza care ai pus-o " cand iai dat blana " e de 2 ani pe net ..Avem si eu una la fel..Dar era rezolutia mai mare si se vedeau barile de la autostrada

Sanatate si drum buni fara incidente

Comment

Vad ca esti din brasov...Te asteptam la intalniri, si de asemenea asteptam sa te treci si tu aici http://www.loganclub.ro/forum/sa_ne_...e-t5898p4.html

Comment

O sa incerc sa vin dar timpul nu-mi permite . Sunt mai mereu plecat din BV . Fac curse pana in TM, AR si nu e foarte scurt drumu .

Comment

Ambiance cu dotari suplimentare oricum pare ingrijita sa o stapanesti sanatos

Comment

Curata masina bravo cati km ai cu ea ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google