Originally posted by noyz
View Post
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
Nu ai cum sa pierzi garantia si nu are ce sa se intample la un MPI.
Cei de la Dacia pot vedea doar daca trimit UCE Injcetie la Pitesti sau vine o echipa de la Pitesti cu DDT-ul.
Comment
-
Ia uitati la ce am lucrat eu azi
Comment
-
Originally posted by RazvanB View Postcu placere e chiar draguta masina, imi place
dar ce ai in masca sunt neoane neoane sau leduri ?
si te rog sa imi explici putin de ce anume leai prins la montaj
Originally posted by iooon_cug View Postbai radule da te ti de fapte mari vad )..bravo tata...da daca tot ai inceput , nu pui sub toata masina?
Comment
-
nu arata rau, deloc...sa o manevrezi cu placere, si sa te bucuri de ea
Comment
-
Arata foarte bine ledurile alea, sunt exact ca cele de pe Audi A5/R8. Dar le puteai pune mai spre margini, sub proiectoare, cum sunt la Audi.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostArata foarte bine ledurile alea, sunt exact ca cele de pe Audi A5/R8. Dar le puteai pune mai spre margini, sub proiectoare, cum sunt la Audi.
Comment
-
radule..fa si u o poza cu l;edurile alea ziua,sa vad exact cum le-ai prins..eu mi-am pus doar la interior si mi-ar place sa bag si eu pe grila...presupun ca daca te opreste politia..nu sunt legale(avand in vedere ca sunt la exterior..dar nu-i buba..ca-i bag un intrerupator la interior ca sa le sting cand il vad pe ''man in green fosforescent"...)
Comment
Comment