Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-am apucat de proiectul care mi l-am propus sa il fac de mult timp.
    Ce vedeti in poze....e facut de mine in graba....am vorbit cu cineva care foliaza taxi-uri si am sa o fac asa cum vreau ca sa fie ceva deosebit
    Attached Files

Comment

• Io as zice sa ii faci doar plafonu negru si desigur palasolaru din fata sa il faci negru...
      ...de doi lei :p

Comment

• Fiecare cu parerea lui

Comment

• Mie unu imi place
          sigpic

Comment

• Superba masina !! Vreau sa iau legatura cu tine ca sa imi pun si eu plasa din fata !! Este pe situl la pilot un kit care are pe capota o bucata neagra....oricum mult succes!! Niste praguri eleron si kit suspensii si masina cu gust !! Succes

Comment

• Multumesc Dany....ai pm cu id-de mess si vorbim....planuri sunt multe dar e mai greu cu banii.....le rezolv eu pana ies la pensie

Comment

• Frumoasa treaba ai facut cu masinutza asta. Plasa cum ai montat-o? Trebuie taiat ceva?
                Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Ma descurc si eu cum pot cu ea .
                  Plasa am prins-o cu coliere de plastic si cu silicon....am decupat grila veche cu un cuter.

Comment

• Cateva poze mai noi
                    Attached Files

Comment

• Esti la fel de obsedat de masina ca si mine! Unde o prinzi acolo ii faci poze! Bravo

Comment

• Ca si mine de altfel.....

Imi place cum arata niste stopuri fumurii mai lipsesc :P
                        sigpic

Comment

• Mai lipsesc multe din cate as vrea eu...dar de unde draq atatia bani in romania asta....incet incet am sa le fac eu pe toate....si da chiar sunt obsedat

Comment

• Asa este, timpul le face pe toate!

Comment

• Frumoasa masina modificari de bun gust. in viitor ce ai de gand sa mai pui pe ea?

Comment

• Pai cred ca in 2 saptamani am sa-i pun folie pe geamuri.....si dupa asta cred ca lampi clare...etc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google