Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un sfat: sa nu ai masina spalata de curand ca raman periile umede si prinde folia unele impuritati si dupa ce o pui 3 zile minim sa nu mai deschizi geamurile
    P.S. Am vazut husa te de volan. De unde ai luat-o si un pret ca trebuie neaparat sa-i pun si eu ca s-a cam tocit volanul
    Last edited by laur_cos; 1 May 2008, 17:12.
    zoom-zoom

Comment

• Si daca ploua eu ce fac? Tot raman periile ude....dar le usuc cu pistolul cu aer cald
      Husa de pe volan am luat-o din bazar....20 lei e foarte buna....recomand husa pe volan la toata lumea ca face volanul mia gros si e si mai misto

Comment

• Lasa ploaia, e vorba de jetul de la spalatorie care patrunde peste tot. Si dupa ce o pui incearca sa nu o speli sau daca o speli sa nu dai cu jet pe la geamuri, unde se inchid. Asteptam pozele. Era sa uit, frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos
        zoom-zoom

Comment

• Multumesc mult.O sa va arat poze si am sa va spun cum a decurs operatiunea

Comment

• Cat te-a costat dle Radu?
            Au dat jos luneta?

Comment

• Ti-au desfacut toata masina din cate vad, mai aveau luneta spate. Probabil ca ai dat putin, ca deobicei cei care cer un pret mai mic dau geamurile jos. Intr-un fel ai scapat ca nu a mai prins impuritati folia pe laterale, dar panourile nu se mai pun ca-n fabrica. Ti-au pus timbre pe geam ca eu unul nu le prea vad pe luneta?
              zoom-zoom

Comment

• Am dat 550 lei....cam mult dar eu am vrut saptamana asta sa le pun si nu am mai asteptat....luneta nu au dat-o jos...
                Timre am pe toate geamurile numai pe luneta nu au mai pus...au zis ca scrie in act nu mai trebuie.
                Sunt multumit pentru ca a fost pusa bine si fara probleme.
                Uitati si un filmulet
                Last edited by RADU_LYN; 2 May 2008, 14:37.

Comment

• Scump dar facut rapid.
                  Bravo...mult succes in continuare

Comment

• Sa nu te superi pe mine, mi-am zis doar parerea. Tableta spate chiar nu inteleg rostu sa o dea jos, dar in fine. 550 lei numai spatele sau si fata?
                    Appo, cine te-a mintit ca nu trebuie timbru pe luneta? Timbrul trebuie sa fie pe fiecare geam in parte cu transparenta si cu firma care a aplicat folia si firma foliei. Doar timbrele RAR se pune unul la o omologare, adica unul pentru geamurile spate si luneta, si unul pentru geamurile fata.
                    Edit: sa nu crezi ca sunt rautacios si iti critic folia. Vine frumos pe masina, ca alb si negru e cel mai frumos contrast. Sa te bucuri de ea!
                    Last edited by laur_cos; 2 May 2008, 14:46.
                    zoom-zoom

Comment

• Pai a durat 2 ore si jumate

Comment

• Originally posted by laur_cos View Post
                        Sa nu te superi pe mine, mi-am zis doar parerea. Tableta spate chiar nu inteleg rostu sa o dea jos, dar in fine. 550 lei numai spatele sau si fata?
                        Appo, cine te-a mintit ca nu trebuie timbru pe luneta? Timbrul trebuie sa fie pe fiecare geam in parte cu transparenta si cu firma care a aplicat folia si firma foliei. Doar timbrele RAR se pune unul la o omologare, adica unul pentru geamurile spate si luneta, si unul pentru geamurile fata.
                        Edit: sa nu crezi ca sunt rautacios si iti critic folia. Vine frumos pe masina, ca alb si negru e cel mai frumos contrast. Sa te bucuri de ea!
                        Stai linistit ca nu ma supar eu de la atat....mie imi place cum sta si cu timbre si fara. El asa mi-o zis...acum am act la mana el raspunde de ce mi-a pus pe masina.

Comment

• Arata super bine folia. O singura intrebare am: cum au pus folia pe luneta? Ca din poze pare ca au pus-o pe dinafara.
                          sigpic

Comment

• Pe dinafara au intins-o sa ia forma lunetei man...

Comment

• Multumesc....folia se pune pe dinafara ca sa-i dea forma si dupa asta de decupeaza si dupa se pune pe interior.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google