Sa il stapanesti sanatos si iti dau si eu un sfat scoate emblemele de pe spate nu lasa autocolant. Le faci cu fibra de sticla si finisate cu kit si arata mult mai bine. Daca vrei sa vezi cum arata uitate la masina mea sau cauta poze cu DNL un Logan alb de Cta si vei vedea cum va arata. Stopurile clare albe dau foarte bine pe alb. Sau daca nu ai atatia bani acum poti parerea mea sa iti faci niste ochelari de fibra pe stopuri. Cred ca ar arata mai bine decat autocolant si sincer nu au multi asa ceva. Succes la modificari
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
ce faci mai raducule?? esti bine nu te-am mai vazut demult, arata bine masina dar mai este ceva important garda la sol, trebuie sa-i faci ceva ca nu merge asa, o sa vezi ce-i schimba aspectul, abia dupa aceea o sa ai o masina cu adevarat frumoasa , sper sa recunosti masina din poza de la avatar bafta multa si pedala la fund
a si inca ceva am vazut acuma in poza........scapa de jucariile alea de pe oglinda si alte zorzoane ce ai pe acolo ca nu da bine delocLast edited by andrei; 6 July 2007, 10:56.
Comment
-
Originally posted by 24migce faci mai raducule?? esti bine nu te-am mai vazut demult, arata bine masina dar mai este ceva important garda la sol, trebuie sa-i faci ceva ca nu merge asa, o sa vezi ce-i schimba aspectul, abia dupa aceea o sa ai o masina cu adevarat frumoasa , sper sa recunosti masina din poza de la avatar bafta multa si pedala la fund
a si inca ceva am vazut acuma in poza........scapa de jucariile alea de pe oglinda si alte zorzoane ce ai pe acolo ca nu da bine deloc
Comment
-
mai raule, dar la interior ce planuri ai ca sunt curios, doar nu vrei sa ramana interiorul ala stock nu? cred ca tii minte ce interior am eu si nu ve7i oriunde, te pot ajuta si pe tine cu bani putini, de tapitat e vreo 7 milioane numai scaunele din fata ,eu am tapitat tot interiorul cu 2.5 mil cu tot cu material, bafta multa si poate ne vedem vs sa mai stam de vb da-mi un pm cu id-ul tau.
Comment
-
Aseara in data de 08.07.2007....saraca mea masina a fost lovita de o Honda prelude ...din fericire a reusit sa scape doar cu atat...Mentionez ca bulangiul ala avea 120 km/h...I-mi venea sa-l starng de gat...dar bine ca nu a patit nimeni nimic...Noroc k nu eram in masina...Oricum acum trebuie sa vad cum rezolv sa o fac cat mai repede...
Comment
-
Nasol moment, asta e, o sa se rezolve prin indreptarea aripii.
Comment
-
Originally posted by dogy_10borla sau magnaflow.....cred ca ofera cel mai bun raport calitate pret sau de ce nu remmus, da nu stiu daca se gaseste pentru logan, si mai este un model Aerospeed cu 100 euro la racingnick......ai de unde alege
Comment
-
Originally posted by RocriSfatul lui Ionut il dau si eu. Stiintific s-a demonstrat ca zorzoanele de la oglinda prin balansul pe care-l fac in timpul mersului obosesc privirea si distrag atentia inconsient.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment