Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc baieti pentru aprecieri.
    @Cristi...L-ul la luat apa )...dar am facut comanda la @keanurev de mai multe stickere sa am de unde pune

Comment

• Foarte frumos! Imi place la nebunie! Facut cu mult bun gust! Ar arata mai bine,parerea mea, cu niste stopuri fumurii! Felicitari!
      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
      NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Apropo de stopuri fumurii
        Sunt multumit...Am facut niste bulinute din autocolant si le-am pus pe portiunea unde se aprinde frana si semnalizare...Urmeaza sa le dau jos ca sa ramana gaurele sa se vada bine cand apas frana....Am sa pun poze si cu bulinutele date jos
        Attached Files

Comment

• Radu au iesit frumos, is misto,
          dar am si eu o intrebare!!Stopurile astea daca te opreste nenea politai si te intreaba cum stai cu viata,si vede si stopurile ca is negre,nu se leaga de viata ta si de talon???
          intreb si io numai ca am vazut la noi in localitate,cand au oprit o supernova cu stopurile tot asa negre si ia luat talonul pentru ele si pentru folia neomologata!
          PS:ma-r tenta si pe mine sa le vopsesc,dar cred ca rosii le-as face!!
          sigpic

Comment

• Daca ma opreste nenea militianul ii arat ca se vede foarte bine prin ele si merg si la risc putin...Poate ma iarta

Comment

• Cand vopsesti tot portbagajul, sa dai si sigla dacia jos, arata marfa.La mine se vad putin gaurile umplute cu chit, trebuie sa-l revopsesc, dar merita, ii schimba putin imaginea
              Attached Files

Comment

• Am sa fac si portbagaj clean...Dar cand l-oi vopsi

Comment

• Daca te rog frumos, poti sa faci ca si pss-ul meu sa ne "salute" cu farurile?

Comment

• O sa arate super asa portbagajul ....Inca ceva , incuietoarea nu vrei s-o scoti?????
                    In rest masina e bestiala bravo...Bafta

Comment

• Mult mai frumos cu stopurile negre! Arata super masina! Ar fi interesanta si fara manerele la usi in spate
                      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                      NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                        Daca te rog frumos, poti sa faci ca si pss-ul meu sa ne "salute" cu farurile?
                        Imi pare rau dar nu eu am facut semnatura...Mi-a facut-o cineva
                        Originally posted by spark88 View Post
                        O sa arate super asa portbagajul ....Inca ceva , incuietoarea nu vrei s-o scoti?????
                        In rest masina e bestiala bravo...Bafta
                        As vrea sa scot si incuietoarea...Asta ramane de vazut cand am sa o fac.
                        Ms pentru apreciere
                        Originally posted by Dooku View Post
                        Mult mai frumos cu stopurile negre! Arata super masina! Ar fi interesanta si fara manerele la usi in spate
                        Ms mult....Eu zic ca nu ar mai fi interesanta fara manere....A incercat cineva in photoshop si nu-mi place cum arata...E mai bine asa

Comment

• Un nou Upgrade
                          Attached Files

Comment

• Arrrr ... Belea

Comment

• Ai primit mai multe suturi in f... Decat laude deci...Eu zic ca ai incercat ceva ce am incercat si mai incerc si eu Tuning cu bani putini.Intra si la mine pe my ride si vezi poate mai gasesti o idee ceva ptr tine.
                              A ta e mult mai misto mai ales cu ultima inbunatatire.
                              poze cu interior nu ai?

Comment

• La interior mai putine modificari.
                                La mine in oras e foarte greu cu banii...E un oras mic si ca sa fiu sincer salarul meu nu depaseste 600 lei...Deci e mai greu sa fac ceva la masina.Dar ma straduiesc sa fie cat mai pe placul meu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google