Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by soboBN View Post
    Arata foarte bine..Poza a 3a e bestiala..Arata beton cu farurile alea ;) ..Succes la modifcari in continuare
    Multumesc.....Urmatoarea modificare va fi xenon-ul.
    Originally posted by raduprov View Post
    normal , imi zice prietena tu mai mult te uiti in retrovizoare decat la drum ) .. Ai vrea sa`l ai asa`i ? Ma intreaba ea pe mine ;))
    Bine ca ai fost atent si al drum ca sa nu fi patit vreo bucurie
    Originally posted by donpedro View Post
    Super tare masina ta facuta cu gust si in interior si in exterior... I-mi place.
    Mai ales stopurile alea cu led.Bafta
    Multumesc.....Poza aia care ai vazut-o la profil e in photoshop....Am scos-o ca era mai veche si nu am stopuri cu led-uri (deocamdata)

Comment

• Da pai imi placea oricum cum arata ... Imi pare rau ca nu mi-am luat aparatul .. L-am fost uitat acasa ca-i trageam niste poze de vedeta la masinuta ta ...
      ce planuri ai pe viitor ?
      Its just a car ...

Comment

• Urmeaza xenoan-ul deocamdata.....Dupa asta nu mai stiu....Poate am sa fac cupola si portbagajul negru

Comment

• Poze mai noi
          Attached Files

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
            Poze mai noi
            ) mai radu, hai colegi forumisti sa il intelegeti ca era obosit , veneam de la sovata si , parcasem masina jos, iar deodata vad agitatie langa masina lu radu ) / nu stiam ce se intampla . Foarte tare

noroc de mine ca l'am invatat cu msa faca sa iese de acolo linistit si nevatamat )))) :-" :-"
            Last edited by RazvanB; 19 August 2008, 16:41.

Comment

• Originally posted by RazvanB View Post

noroc de mine ca l'am invatat cu msa faca sa iese de acolo linistit si nevatamat )))) :-" :-"
              Asa e Razvan....Noroc de tine

Comment

• Tare faza.

Comment

• Radu ai o masina de nota 10+....
                  sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Ms mult @Phanthom

Comment

• Si un filmulet

Comment

• ) Meserie..Ai cumva discuri pe spate?;) ..Eu am stock..Si nu prinde asa bine pe asfalt..Adik nu blocheaza..Sau tre` sa rup maneta? ..
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• Nu am discuri pe spate...Doar am coborat maneta de frana de mana sa nu mai trag asa sus...Si trag cu simt de raspundere :P

Comment

• Nice vd soper mai ales brutalitatea franarii

Comment

• Super masina...Eu nu i-am mai facut nimic o las asa cum e deocamdata...E in plan un ninja ....Am trecut luna asta de 2 ori prin vaslui dar nu ti-am vazut bijuteria.....Ai grija de ea tot asa
                              1.6 mpi cu un strop de redbull
                              Respect pentru ca imi pasa

Comment

• Florin....Cand mai treci prin vaslui poti sa-mi dai un telefon.....Mergem la o cafea ceva....Numai timp sa am.....Numarul meu e 0752313155

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google