Are arcurile montate ! daca o lasa fara arcuri sport ( implicit H&R) ..o sa arate ca naiba !
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
Super jantele!
O frana pe disc si pe spate ... si e belea
sa ai grija de ea
Comment
-
Multumesc baieti pentru aprecieri.
Arcurile tocamai ma gandeam sa le dau jos ca e prea dura la drumurile noastre...H&R plus rotile astea 215/35/18...e nasol rau....am sa incerc sa dau H&R jos si sa o cobor cumva din celelalte originale...nush cum inca...am sa ma gandesc.
Le-am achizitionat facand schimb cu cineva...i-am dat sub-ul meu si mia dat rotile...eu zic ca a meritat
Comment
-
Arata foarte bine masina.iar cu arcurile..poti taia 1 spira de pe fata si 1spira sau 1jum de spate din arcurile stock.
Comment
-
Jantele fac fiecare banut .... chiar merita investitia ;)Last edited by valeriuciprian; 13 May 2009, 05:43.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
nu ai cum sa tai prea mult.pui flexu in capatul ultimei spire si tai de unde ai pus flexu in sus.un set de arcuri stock sh e in jur de 150lei.
Comment
-
frumos ii sta cu incaltarile astea noi :*
Comment
-
alb.. frumos, jante finute.. ti-as recomanda sa scoti ALEA de pe stopuri.. in rest bafta si multi km cu ea
Comment
-
Alea de pe stopuri nu le scot ca arata ca naiba stopul rosu...pana o fi timpul sa-mi iau alte stopuri mai stau cu ele asa.
Sincer sa fiu parca de cand am pus jantele astea nu mai e asa dura...adica nu mai topaie ca inainte....e dura doar la gropi.
Comment
Comment