Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Are arcurile montate ! daca o lasa fara arcuri sport ( implicit H&R) ..o sa arate ca naiba !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Oauu... ce mult schimba jantele o masina.. sa le stapanesti sanatos! Nu mai dai arcurile? Mapregateam sa le cumpar eu!

Comment

• Super jantele!
        O frana pe disc si pe spate ... si e belea
        sa ai grija de ea
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Foarte frumos arata,incredibile jantele alea...foarte frumos.
          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Arata mai bine acuma decat cu partea aea neagra pe capota, desi jantele mi se par prea mari creca te omoara la gropi.

Comment

• Multumesc baieti pentru aprecieri.
              Arcurile tocamai ma gandeam sa le dau jos ca e prea dura la drumurile noastre...H&R plus rotile astea 215/35/18...e nasol rau....am sa incerc sa dau H&R jos si sa o cobor cumva din celelalte originale...nush cum inca...am sa ma gandesc.

Le-am achizitionat facand schimb cu cineva...i-am dat sub-ul meu si mia dat rotile...eu zic ca a meritat

Comment

• Arata foarte bine masina.iar cu arcurile..poti taia 1 spira de pe fata si 1spira sau 1jum de spate din arcurile stock.
                AG 16 Y M A

Comment

• Jantele fac fiecare banut .... chiar merita investitia ;)
                  Last edited by valeriuciprian; 13 May 2009, 05:43.
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Multumesc....Oare cam cat ar costa niste arcuri stock de la dezmembrazi...asta in cazul in care tai prea mult din ele

Comment

• nu ai cum sa tai prea mult.pui flexu in capatul ultimei spire si tai de unde ai pus flexu in sus.un set de arcuri stock sh e in jur de 150lei.
                      AG 16 Y M A

Comment

• frumos ii sta cu incaltarile astea noi :*
                        http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                        Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

• ai grija..ca si cu arcurile stock taiate, tot dura o sa fie numai ca in plus o sa mai apara instabilitatea !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• alb.. frumos, jante finute.. ti-as recomanda sa scoti ALEA de pe stopuri.. in rest bafta si multi km cu ea
                            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Alea de pe stopuri nu le scot ca arata ca naiba stopul rosu...pana o fi timpul sa-mi iau alte stopuri mai stau cu ele asa.

Sincer sa fiu parca de cand am pus jantele astea nu mai e asa dura...adica nu mai topaie ca inainte....e dura doar la gropi.

Comment

• belea rau jantele...ai mare grija de ele frumos dom`le..bravo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google