Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci ma repet: daca ar fi sa aleg, rosu passion sau alb as alege. fain ii sta
    si ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul si ai scapat de rosul de pe numere. de ce n-ai facut si din spate poze de data asta? sa nu se lege iara careva de folia de pe stopuri si emblema?
    @andrei: eu ma bucur ca nu are deloc crom pe ea
    cum sa nu ne placa radule, arata bine, foaaaarte bine!
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea
      de ce n-ai facut si din spate poze de data asta? sa nu se lege iara careva de folia de pe stopuri si emblema?
      Nu e vorba ca nu vreau sa se lege cineva de folia de pe stopuri sau emblema...Fiecare cu gustul lui...nu poti sa condamni omul
      Am sa fac poze si din spate ca sa se ia cineva de mine )

Comment

Arata f. misto masinutza, si bravo tie ca ai refacut-o ca inainte. Albul ala arata altfel pe masina ta , nu stiu de ce, super !
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Originally posted by crististreulea
          @andrei: eu ma bucur ca nu are deloc crom pe ea
          Ba are, dar n-ai observat tu, re V-ul cromat din fabrica si banda de deasupra lui, tot din fabrica.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cromul se rezolva cu sita
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Chiar ma gandeam sa-mi pun sita...dar nu stiu cum sa fac...am inteles ca trebuie taiata masca originala...Stie cineva cum se face?

Comment

Da dar e destul de greu de explicat , daca vrei mai multe detali dami un Pm si vb pe mess.
                sigpic

Comment

Si o poza din spate mai noua
                  Attached Files

Comment

Pe la urma ce culoare ai ales la jenti ? Masina ta e misto rau dar ce nu prea imi place asa sincer este chestia aia alba de la stopuri in rest un 10 de la mine Sa auzim numai de bine
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

jantele le-am lasat normale.....ms mult ;)

Comment

Originally posted by andrei
                        Ba are, dar n-ai observat tu, re V-ul cromat din fabrica si banda de deasupra lui, tot din fabrica.
                        eu ma refeream ca nu a mai pus el suplimentar
                        si bine zice Cristi_XP, scapa si de cromul din masca, pune sita
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by radu_lyn
                          Chiar ma gandeam sa-mi pun sita...dar nu stiu cum sa fac...am inteles ca trebuie taiata masca originala...Stie cineva cum se face?
                          Vorbeste cu GGDul,iti explica el ce si cum
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am vorbit cu GOLAN91...Mia explicat el cam ce sa fac.....sper ca saptamana asta sa am timp sa pun si plasa.....O sa fie si poze

Comment

sa ne explici si noua cam cum faci, ca am si eu niste idei cu grila inferioara de MCV montata in loc de grilla dintre faruri (plasa metalica din tirg e prea deasa)Am ceva probleme cu prinderile deocamdata, nu prea ma descurc cu modelarea plasticului.

Loganului ii sta bine in alb. E frumoasa masinuta ta, Radule, insa vopseaua de pe tamburi ar cam trebui sa dispara. Pur si simplu scoti in evidenta faptul ca ai o masina ieftina, cu tamburi pe spate. Era fain daca aveai discuri acolo si vopseai etrierii.

Eu pentru tamburi am ales negru mat, oricum asa o culoare tipatoare ar fi greu de intretinut...

O observatie as avea de facut pentru colegii forumisti : toata lumea face plecaciuni de genul "sa ai parte de ea, sa ai grija de ea, la citi mai muilti km, vai ce masina frumoasa ai" Nu cred ca scopul prezentarii masinilor noastre aici este ca sa ne laudam, scopul nostru aici este sa ne cunoastem mai bine si sa ne ajutam reciproc atunci cind avem nevoie.

Parerile de genul "ce urita e masina ta" sau "ce bine arata" ar trebui insotite de motivatii serioase, pentru ca posesorul masinii prezentate sa aibe de unde alege niste sfaturi
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

ma radule ce ma e nou, ai terminat grila aia, sper ca nu te apuci azi ca e sarbatoare ai grija ce faci poate tai toata bara bafta si asteptam poze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google