Originally posted by radu_lyn
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
Originally posted by blanarucristiSalut. Frumoasa masina, imi place cum ai facut-o. Te intreb cam cat te-a costat sa vopsesti barile de protectie in culoarea masinii, si cam la cat te-au dus toate modificarile facute? Exceptand jantele de aliaj, pe care le am stock
Si ca sa-ti spun sincer nu sunt cine stie ce modificari asa ca nu pot sa-ti spun cu exactitate
Comment
-
-
foarte faina, imi place.. inca n'am apucat sa o vad prin oras. stiu ca mai este un ford mondeo gri cu capota, pavilionul si portbagajul negru, te'ai inspirat de la el? o fi avand si ala specificat alb + negru ca are de ceva timp.. daca ar fi fost probleme l'ar fi agatat militienii pana acum.
Comment
-
Originally posted by andrei*jfoarte faina, imi place.. inca n'am apucat sa o vad prin oras. stiu ca mai este un ford mondeo gri cu capota, pavilionul si portbagajul negru, te'ai inspirat de la el? o fi avand si ala specificat alb + negru ca are de ceva timp.. daca ar fi fost probleme l'ar fi agatat militienii pana acum.
Originally posted by D-FENSMasina arata bine,dar cred ca ti-ai cam facut de lucru in plus,negrul e pretentios.Dar daca ai garaj e OK!Last edited by Cristi_Xp; 21 November 2007, 23:27.
Comment
-
Comment