Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mai gasit o poza la un prieten
    Attached Files

Comment

• Iti cer drepturi de autor ca te iei dupa mine

:-" :-" :-"

Comment

• Asa e razvan...Chiar ca ma iau dupa tine

Comment

• Mama misto de tot.Imi place supermult unde ati pus aman2 ledurile.Arata bestial.Bv.Sa o stapanesti sanatos.
          sigpic

Comment

• Toti aveti led`uri Numai eu nu gasesc
            Abia astept sa ma iau si eu dupa voi cum a zis nenea Razvan
            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
            NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Toti aveti led`uri Numai eu nu gasesc
              Abia astept sa ma iau si eu dupa voi cum a zis nenea Razvan
              NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Scuze de dublu da face figuri netu
                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• De unde ati luat ledurile si cu cat?

Comment

• LED-urile au fost luate din bazar....Se gasesc pe la magazine de accesorii auto...Au costat 40 lei

Comment

• Fara suparare..Dupa parerea mea aceste leduri pe oricare alta masina decat audi duc la un mare kitch.

Comment

• @laur200445 daca ar fi asa cum spui tu (ca Audi a inventat ledurile) atunci si angeleyes-urile tale sunt megakitchoase ideea fiind luata de la bemveu.
                        Daca integrezi armonios o idee patentata de altcineva (atentie! O idee si nu o componenta) atunci se numeste facelift. In industria auto cand a aparut pe la japonezi biodesignul nu a trecut mult pana aproape intreaga industrie l-a imbratisat, iar cand s-a demodat l-au lasat la fel de repede, iar multi au trecut brusc la Edge Design, cand au aparut prima data farurile cu geam clar (de ne minunam spre exemplu de Espero) mi se pareau oribile, dar astazi nu cred sa mai existe vre-un model cu alt fel de farulri. La fel s-a intamplat cu stopurile cu led si farurile cu led care trebuie mentionat ca au aparut de muti ani pe prototipuri, dar Audi a avut deocamdata curajul financiar sa le implementeze in serie.

Asa ca fii mai atent cu incadrarea la kitch. As fi de acord ca e kitch daca ar fi montat pe Logan faruri de Audi, sau daca masina ar fi tunarita ca in imaginile de mai jos...
                        Attached Files
                        sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Farurile cu angel eyes sunt facute special pentru dacia logan,dar leduri pentru logan nu am vazut inca..In rest sunt foarte de acord cu ce ai spus tu,fiecare isi face masina asa cum ii place,gusturile nu se discuta,numai ca parerea mea e ca nu dau bine acele leduri decat in faruri..Ce faruri? Faruri de audi..Atat.Plus ca ledurile sunt albe..Iar angel eyes-urile sunt galbene.

Comment

• Nu vezi ca te contrazici singur? Daca gusturile nu se discuta atunci cum poti tu sa hotarasti ca ledurile "dau bine" numai in faruri de Audi si atat? Lasa omul sa isi duca ideea de tuning pana la sfarsit si apoi baga comentarii.
                            Nici mie nu imi place la LYN faptul ca a mutilat grila, dar nu am comentat pentru a nu se interpreta in alt fel. Mie mi se pare ca ledurile chiar arata bine, mai ales cum sunt pozitionate in relatie cu dunga neagra.
                            sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Pai atunci de ce se mai cheama forum, daca nu imi dau cu parerea? Urmaresc topicul de la inceput..De abia acum am postat,am si zis ca nu e loc de suparare..E doar o parere personala si atat Numai bine si spor la bani de tunarit

Comment

• Mie sincer nu imi plac nici cum da pe Audi, prea multe beculete...Fara finete.
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google