Loganu meu LYN-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie mi-au placut atunci cand le-am luat....Am fost primul din oras cu asa ceva.....Si nu m-am mai ocupat sa le dau jos.
    Luminila la angel am incercat sa le schimb...Dar la farurile astea e alt sistem de iluminare....Adica e cu beculete...Si nu se pot pune led-uri....Asa ca le-am lasat asa.....Chiar si noile BMW-uri au cerculetele galbene....Asa ca nu ma deranjeaza

Comment

• Faine faruri ca ale mele , maine ma duc sa-mi montez si eu farurile , acuma intrebarea este daca le am deja montate mai pot sa le desfac sa le vopsesc sau tre sa le dau iara jos ?
      Last edited by blaze2k; 3 September 2008, 20:04.

Comment

• Trebuie sa le dai jos iar din pacate.

Comment

• Mi-ar fi placut o poza cu faru vopsit de aproape ca sa-mi fac o ideie cum ar trebui sa fac...

Comment

• Am sa incerc sa fac niste poze mai de aproape....Dar acuma na...Poti sa ai si tu imaginatie cam cum ai vrea sa le faci....Eu le-am facut cum am crezut eu ca ar fi mai frumoase

Comment

• Mi-a placut foarte mult logo-ul asta si m-am gandit sa il pun
              Attached Files

Comment

• Sincer nu se potriveste ca u ai dacia nu renault dar daca tie iti place cred ca asta conteaza cel mai mult
                CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

• Daca avea renault logan te simteai mai bine?

Comment

• Da sincer m-as fi simtit mai bine daca iar cade un sac de bani si chiar si-ar lua un megane f1
                    CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

• Ei uite ca al meu e primul Renault Logan F1

Comment

• Arata bine important e ca tzie itzi place nu altora si chiar e important , spor la modificat !
                        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Tu si SDP, presupun ce de la el stii de abtipildurii :P.....
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Nu de la el....Pur si simplu am dat pe net de ele si mi-au placut

Comment

• Si cat te-a costat sa ti le faci ?
                              http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• 10 lei amandoua

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google