Multumesc tuturor...ma simt super cand vad ca va place...tre sa ma gandesc ce mai urmeaza ;))
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
Foarte tare ... nu am mai intrat de mult pe topicu tau .... jantele nota 10* is super fain modelu si dau foarte bine pe logan. Mai pui un palasolar negru pe parbriz si o bara de MCV si o sa arete si mai belea
Sa ai noroc de masina si sa ai grija de jantele...apropo toba ai? daca nu sa iti pui urgent sa se intoarca si mai multa lume dupa ea...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by B-08-ZIA View Postbelea rau jantele radule..sa le stapanesti sanatos..imi plac..X daca vrei iiti dau eu p'ale mele sunt stok...plus diferenta pentru H&R daca vrei sa facem schimb !
Originally posted by mishu_wrc View PostFoarte tare ... nu am mai intrat de mult pe topicu tau .... jantele nota 10* is super fain modelu si dau foarte bine pe logan. Mai pui un palasolar negru pe parbriz si o bara de MCV si o sa arete si mai belea
Sa ai noroc de masina si sa ai grija de jantele...apropo toba ai? daca nu sa iti pui urgent sa se intoarca si mai multa lume dupa ea
Comment
-
felicitari radule pt achizitie...mai bine ca ai scapat de subwoofer..ca iti dezmembra masina ))))) ....oricum...schimbul e bun..zic eu... cu jantele alea pe 15 ce ai facut???iati macar niste eibach ..ca sa fie coborata...nu taia din arcuri...ca tu ii mai dai si doamne fereste sa iti sara de cur intr-o curba ...ai grija...sper sa faci treaba buna...
inca o data felicitari pt jante arata mortal...0.9 tce SL plus
Comment
-
arata bine , conteaza sa iti placa
totusi jante pe 18 pe logan zic eu ca nu se merita , is mari si grele , poti pune bani pt consumabile , pe 17 maxim zic eu ca ar fii suficient oricum drumurile din romania is cum is ..Its just a car ...
Comment
-
Care sunt diferentele dintre jantele pe 15' si cele pe 18' ? Exceptand confortul....ca doar ai vrut pe 18' ) . Accelereaza mai greu ? Atinge ceva.. ? Vreu sa-mi pun si eu pe 17' cand imi vine masina . Dar cand am precizat asta pe forum ... dl' Seba a inceput sa insire multe chesti pe care nu le-am auzit de la ce'i ce au jante pe 17/8 ...
Comment
-
Diferentele sunt....ai si avantaje si dezavantaje.
Avantaje sunt ca ai un aspect mult mai frumos....se aerisesc mai bine franele...permite montarea de discuri de frana mai mari....franarea e mai buna....stabilitate crescuta...si nu mai stiu.
Dezavantajele sunt ca e mai rigida putin.....trebuie sa fii atent la gropi sa nu strici cauciucu si janta....si se ingreuneaza putin servodirectia....altceva nu mai stiu acuma.
Comment
-
Faina treaba cu 18" !
Faine, dar grija mare.....sti tu la ce ma refer!!!!!!
Eu am pe 17"!
Bafta si numa' bine!
Comment
Comment