arata super cu jantele astea pune si tu niste poze facute cu aparatu ;))
Loganu meu LYN-ul
Collapse
X
-
bravo domnu...masina ta e.....foarte urataa!!!!))glumeam man:Pstii uh parerea mea;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Bravo domnu' tari jantele .............dar .............cu drumurile cum te impaci .........arcuri sport , jante de 18 cu balon mic inseamna sinucidere pentru articulatii.............pentru stabilitate si franare este marfa dar sunt altele care sufera.
Oricum te felicit.
Comment
-
O poza facuta pe geam din fuga ;))
Arcurile sport le dau jos astazi si le pregatesc de vanzareAttached Files
Comment
-
Nu o mai bucur cu nimic....doar cu cele originale....deja le-am si schimbat....pot sa spun ca arata ca draq dar in schimb e mai moale suspensia....Tre sa fac ceva sa fie mai joasa....dar parca nici sa tai din arc nu-s inpacat cu ideea
Uitati-va ce am gasit ep net despre jantele AVUS
Jante aliaj / AVUS
Jante Avus - unele dintre cele mai exlusiviste jante de aliaj usor din industria auto. Greutatea scazuta si rezistenta exceptionala fac aceste jante ideale pentru lumea dura a competitiilor auto, motiv pentru care Avus echipeaza 2 echipe de Formula 1. De remarcat ca in filmul Fast & Furious, 2 masini au fost dotate cu jante unicat Avus din colectia modulare forjate .
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostCat ai dat pe jenti?
Originally posted by blaze2k View PostPai ai pus arcuri si jantele alea frumoase si acuma le dai jos toate? La cum arata jantele alea cred ca ai rupere de coloana in combinatie cu arcurile sport.Mie mi se pare destul de rigida masina si cu gume stock.
Originally posted by ciuciosu36BUN View PostRadu - LYN ? Nu ai treaba cu el e bun baiatu bravo lui felicitari Raduculeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Te asteptam la Iasi la noi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by iamagi View Postvinzi si jantele?!
pe astea pe ce le mai dai? )...
imi [place de tine: cumpari ceva, place la lume, tu le dai jos si le vinzi... ce nu place la lume ai pastrat ) (stopurile)
Comment
-
Poze noi cu aparatul
Comment
-
Comment
Comment