My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Gri Comette B 14 A Y U

Mam decis sa va prezint si masina mea este un ABS+ culoare gri commet (as fi vrut negru dar n-aveau) nu i-am facut multe modificarei e mai mult stock a si are 12000 km parcursi.

La exterior : Geamuri fumurii, jenti(wolfrace 15")+anvelope michelen energy 205/60/15, stopuri fumuri, ploape , un tips de inox cusstom si cam atat.

La interior : cotiera, ceasuri bord+consola toate cu lumina alba, cd pioneer +boxe fata+spate(ovale) si cam atat .

Pe viitor : arcuri+amortizoate , clean trunk(fara embleme) , interior negru , statie+subwoofer si cred ca cam asta e tot.

Astept pareri (criticI) Multumesc.

Niste PozE:
    Attached Files
    ABS+ 1.6

Ne intrebam, oare, cand vei pune masina la my ride?!? Frumoasa culoare. Sa ai grija de ea. Spune-mi, te rog, cum se comporta masina cu 205/60/15 ?Consumul creste/scade, eroare viteza? Vreau in viitor sa-mi iau si eu, poate cu talon 55
    Te asteptam la polivalenta, sambata, de la 3

Comment

Frumoasa "mafioata" felicitari...
      La semnalizarile de pe aripi ce le-ai facut le-ai vopsit?
      sigpic

Comment

Da sunt vopsite la fel ca si stopurile
        Pt.Sorin_pss masina se comporta bine e mai stabila la viraje sta ceva mai bine pe sosea, consumu nu e cu mult mai mare aprox 0,5l/100km cred , daca ii pui 205/55/r15 o sa ai aceeasi dimensiune la talon ca si aia stoc 185/65/r15 deci no sa ai eroare la viteza.

Multumesc pentru comentarii
        ABS+ 1.6

Comment

Traiesti cam periculos nenea : gloante..Alea alea ! Deci imi place masina , dar are niste chestii pe care nu le agreez (stopurile negre si gloantele ) . Pana la urma , tie trebuie sa-ti placa ;)
          Bine ai venit !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Frumosa masina sa o stapanesti sanatos

Comment

Frumoasa masina sa o sa stapanesti sanatos si sa te poarte sanatoasa.

Sa ai grija de ea. Obiectia mea este ca jantele ar trebui sa fie mai mari si cauciucurile cu un talon mai mic.

In rest e ok.

Numai bine si multi km fara probleme.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Cea mai frumoasa culoare care exista pe Logan. Sa ai grija de ea.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Foarte frumoasa culoarea
                  Aranjata cu gust,imi place.
                  Bafta in continuare,sa o stapanesti sanatos.!
                  sigpic
                  !

Comment

Asa cum am mai zis si in alta parte, cred ca gri comete e una din culorile care dau cel mai bine pe logan! Felicitari de masina!!!
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Multumesc baieti pt comentarii. Si bafta la tunarit!
                      ABS+ 1.6

Comment

De acord cu vitriol love that colour!!!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Frumoasa culoare cum ziceti voi dar si pretentioasa .....
                          spor la bani si modificari asupra masinii !!

Comment

Frumusica........ Nu de alta dar gri-comet-ul este bestial !
                            uita-te la a mea SB 20 MAM la My ride
                            Bafta si spor!!!!!!!!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Mi se pare mie sau masina e f inalta din cauza cauciucelor? Sa ai grija cu caseta de directie. Jantele sunt interesante, ceva mai iesite din comun, nu am vazut modelul asta. Bafta cu masinuta si spor la ce ii mai faci!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google