If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu am mai postat de mult pe aici ..... asa ca sa-mi prezint noua achizitie le-am cautat mult si ... abia le-am gasit .... sunt 2 jante BBS 15" cu buza mult mai lata ( sunt o completare la setul pe care il am ) .....
PS: Inca nu sunt finalizate ...
cate un set pentru fiecare luna din an... sau pentru fiecare saptamana...
dar intrebare e care or sa fie pe masina... ca toate odata nu le poti pune ;))
Ca sa va raspund la intrebari ..... Din pacate am doar 2 seturi de jante din aliaj BBS-urile si jantele pe 18" ..... si setul din fabrica de tabla ....
Thejock3r cred ca eu ar tebui sa fiu invidios pe tine
mc_alienu ai dreptate acum ca am gasit jantele astea 2 (BBS) sunt in dubii .... buza mica pe fata si buza lata pe spate (am uitat sa mentionez ca toate jantele au 7J) si mai lasata burta .... sau cocotata cu jantele pe 18" (8,5J)
Sa vedem .... nu sunt hotarat ... poate ma ajutati voi ...
Multumesc baieti de sugestie .... oricum reconditionez si setul de bbs si le pastrez ... mie personal mi se pare printe cel mai frumos model de la bbs ....
mirita adrian ce bbs-uri ai ? ca in poza nu se vede modelul
Peste 2 saptami am sa montez si eu rotile de vara pe masina .... momentan doar am spalato si am dato cu ceara si isi asteapta incaltarile noi .....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment