My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am mai postat de mult pe aici ..... asa ca sa-mi prezint noua achizitie le-am cautat mult si ... abia le-am gasit .... sunt 2 jante BBS 15" cu buza mult mai lata ( sunt o completare la setul pe care il am ) .....
    PS: Inca nu sunt finalizate ...
    Attached Files
    ABS+ 1.6

Comment

• Frumoasa BBS-uri sa le invarti sanatos
      sigpic
      Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• treci la 15" ?

Comment

• frate...cate seturi de janter ai?? esti culmea si ma si enervezi!!!! sunt invidios!!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cate un set pentru fiecare luna din an... sau pentru fiecare saptamana...
            dar intrebare e care or sa fie pe masina... ca toate odata nu le poti pune ;))
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Ca sa va raspund la intrebari ..... Din pacate am doar 2 seturi de jante din aliaj BBS-urile si jantele pe 18" ..... si setul din fabrica de tabla ....
              Thejock3r cred ca eu ar tebui sa fiu invidios pe tine
              mc_alienu ai dreptate acum ca am gasit jantele astea 2 (BBS) sunt in dubii .... buza mica pe fata si buza lata pe spate (am uitat sa mentionez ca toate jantele au 7J) si mai lasata burta .... sau cocotata cu jantele pe 18" (8,5J)
              Sa vedem .... nu sunt hotarat ... poate ma ajutati voi ...
              Last edited by mcnalex; 27 February 2011, 10:20.
              ABS+ 1.6

Comment

• eu votez pentru 18" baby ! ! ! e senzatie si sigur isi rup astia gatul pe strada cand le vad, mai ales ca le-ai reconditionat acum ! ! !
                sigpic
                The MVP

Comment

• 18" rullz ramai la 18"

Comment

• Multumesc baieti de sugestie .... oricum reconditionez si setul de bbs si le pastrez ... mie personal mi se pare printe cel mai frumos model de la bbs ....
                    ABS+ 1.6

Comment

• low cu roate mari.... 18" :d... putini au 18" ... si modelul la ale tale nu e urat deloc...
                      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Mie imi plac cele pe 15"
                        sigpic

Comment

• mie personal RH imi plac cel mai mult dar si BBS-urile astea ultimele cu buza sunt super. si eu am BBS-uri pe a mea si vine super
                          Attached Files
                          http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• mirita adrian ce bbs-uri ai ? ca in poza nu se vede modelul
                            Peste 2 saptami am sa montez si eu rotile de vara pe masina .... momentan doar am spalato si am dato cu ceara si isi asteapta incaltarile noi .....
                            ABS+ 1.6

Comment

• pe care le pui...18" ?

Comment

• ai o gaura in numar de la ce?de la pistol?)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google