My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cu ce-ai vopsit usile?

Comment

La service a fost vopsita aproape (si barile sunt noi) toata masina doar usa dr fata nu e vopsita si plafonu azi am fost si mia vopsita si pe cea din dr spate k miau zgariato ei ... dc ti se pare k nu e vopsita bine???
      ABS+ 1.6

Comment

Poze cu noile jante

Cateva poze cu noile jante puse pe masina .... am schimbat si folia de pe geamurile spate (eu personal) nu se mai vede nimica prin geam asta era si scopu .....
        Am vopsit din nou interioru (fetele de usi ca se exfoliase usa de la sofer) fetele de usi si consola centrala acum am dat cu plastofix si dupa aceea cu vopsea spray pt plastic acum sper sa nu se mai cojeasca
        Astept pareri sugesti critici orice vreti voi sa comentati .....

Bafta
        Attached Files
        ABS+ 1.6

Comment

De ce nu ai vopsit spoilerele complet?
          sigpic
          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Urmeaza si spoilerele sa le vopsesc (o sa incerc eu personal, sa vad ce o iesi)
            ABS+ 1.6

Comment

cu ce spray ai vopsit panourile usilor ?

Comment

aceeasi intrebare ca si colegul npower...
                si inca una cate tuburi de vopsea ai folosit pt toate patru panourile... ?
                si ce alte chestii ai mai folosit +niste preturi daca se poate...
                ai dat cu vopsea si pe bucata aia de material de pe panouri??

imi place cum au iesit panourile
                0.9 tce SL plus

Comment

Pai mai intai am dat cu smirghel vopseaua veche de pe usi (de granulatie 400-5bucati-5lei) dupa aceea am degresat bine cu diluant (6lei 1kg) , dupa aceea am dat cu plastofix sau plastik primer (cumparat din targ un tub 400 ml -25lei) a ajuns si pt fetele de usi si pt consola centrala am dat chiar 2 maini, am lasat sa se usuce si am dat cu spray negru mat de la duplycolot 600ml-20lei mia ajuns pt usile din fata si consola centrala 2 maini si pt usile din spate am luat un spray din auchan pt plastic (pt bara de la masina) nu mai stiu cum se cheama 400ml-15lei . Am terminat pe la 8 seara si nu leam montat atunci le-am lasat pt a doua zi, le-am montat pe la 11 dimineata cred ca a durat cam 30 min montarea (deci leam lasat o noapte sa se usuce) pana acum nu sau cojit cu toate ca le-am raschetat cu picioru jos la buzunar sper sa tina de data asta ....
                  Da ... pe materialul de pe fetele de usi am dat cu sprayul pana a iesit uniform
                  Un total cu costuri ar fi cam ... 71lei (ieftin pt o schimbare de interior cu gust)
                  Bafta la teraba ...
                  ABS+ 1.6

Comment

frumoasa masina ...simpla si gustoasa , am vazut`o live la polivalenta.
                    succes

Comment

Mersi cata pt incurajari ...
                      ABS+ 1.6

Comment

Multumesc de informatii .... poate o sa fac si eu modificarea asta la masina ...

Comment

f frumoase jantele...ce sunt,borbet-uri?cat ai dat p ele?

Comment

Nu sunt borbet-uri (sunt identice cu borbet-urile) .... sunt Aluett (tot in germania facute) sunt toate 7,5j et 35 si mi lea adus un prieten din germania noi .... mau costat 14 mil doar jantele fara gume ...
                            ABS+ 1.6

Comment

Faina masina.Bafta in continuare
                              Last edited by cezar82; 8 September 2009, 12:40.

Comment

super pret....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google