My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alte Scaune

Nu am mai scris de mult pe aici ..... si m-am gandit sa mai bag macar o noutate .....
    Am schimbat scaunele fata cu unele de pe un bmw seria 5 nu sunt din piele dar sunt mult mai confortabile decat cele de pe logan, sunt crem (cam urate dupa parerea mea) au reglaj pe inaltime (deci stau foarte jos ceea ce-mi place), incalzire in scaune (daca ma ajuta cineva sa o fac sa mearga as fi recunoscator) . M-am cam chinuit sa le fac sa se potriveasca da am reusit..... Cateva poze ...
    Attached Files
    ABS+ 1.6

Comment

• cat au costat?

ps: sa le stapanesti sanatos
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• nu se potrivesc deloc cu masina , ce te`a facut sa alegi scaunele astea ?
        o poza cu adaptarea la sine ai ?

Comment

• Nu au costat mult deloc ... stiu ca nu se potrivesc dar deocamdata le las asa la vara sper sa le retapitez ... miau placut ca sunt confortabile si ca se lasa foarte jos a ..... si ca tetiera se lasa inspre mine si pot lasa capul pe ea la drum lung... sina de langa usa se potriveste la gauri cea de langa tunel am facut niste adaptari din fier ....
          Multumesc Tudor
          ABS+ 1.6

Comment

• Mie imi plac scaunele,cel putin din poze sunt super. Scaunele din fabrica sunt nasoale rau...stai cu coloana curbata iar de cele mai multe ori cand plec cu taicamiu la drum lung ma doare spatele foarte tare sau poate sunt eu mai sensibil.

Comment

• sunt frumoase dar pretentioase la curatenie,ce nu imi place sunt prea multe cotiere,renunta la cea din fabrica si lasale alea de la scaune.bafta in continuare

Comment

• Stiu ca par prea multe cotiere dar cea din fabrica ma juta ca mai tin rahatisuri in ea oricum cotiera de la scaun se poate ridica daca nu o folosesc .....
                ABS+ 1.6

Comment

• wow cum arata loganu cu jante pe 18 )
                  Logan 1.6MP

Comment

• 89aLe ....Ma bucur cati place cum arata cu jantele pe 18"... la vara o sa fie polisate si atunci sa vezi cum arata.... Bafta
                    ABS+ 1.6

Comment

• Nu stiu daca ai mai fost intrebat dar nu am citit tot topicul. Ce cuoare ai trecuta masina in talon ?

Comment

• verde cameleon ?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ia niste huse pentru scaune,vin cam ca nuca in perete (exact cum am eu dungile fara suspensie ) !

Comment

• Ma tot intrebam de ce are trecut la topic gri comette ... intradevar in talon scrie verde (la mine cel putin) si culoarea este verde cameleon.

Comment

• cobra cred ca te inseli amarnic, culoarea lui este GRI COMET, inlocuitoarea culorii VERDE CAMELEON care o am si eu si s-a produs pana aproape de sfarsitul lui 2006 ! ! !
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Nu m-am inselat. Era o diferenta de ani...la nuanta este aproape aceeasi culoare indiferent de numele ei. Si tot nu mi-ai spus cum e trecuta in talon. Gri ? sau GRI COMET?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google