My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• puteam sa jur ca e verde cameleon, nu m-am uitat la titlu ( si eu am verde cameleon )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• eu zic sa cauti in bucuresti un logan de culoarea gri comet si o sa vezi ca sunt destule diferente, in poze probabil ca uni nu vad nici o diferenta, dar realitatea e alta.
      sigpic
      The MVP

Comment

• GRI COMET este in talon trecut .....
        In legatura cu scaunele o le retapitez in alta culoare cel mai sigur in negru .....
        ABS+ 1.6

Comment

• mcnalex,ai o masina foarte frumoasa,si in legatura cu jantele eu as opta pentru keskin-uri,acum deh,fiecare gusturile lui.Bv si bafta pe mai departe!
          Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• Nic xgp-u, multumesc pentru apreciere si pentru sfat ..... oricum am optat pentru jantele pe 18" leam cumparat gume si asteapta vara, sa fie incaltate pe masina ...... din pacate jantele pe 17" nu mai sunt leam dat din lipsa de fonduri (am luat gume pe 18" )
            ABS+ 1.6

Comment

• Cu scaunele ai facut o alegere super,ca la un drum lung cu scaunele originale incepe sa te doara spatele,si nici nu te tin in ele bine.Ar fi o chestie cum vrei tu sa le tapitezi negre,si cusatura dubla alba,ar fi frumos de tot!Bafta alex
              Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• Daca tot a venit vorba de drum lung si de scaune ..... am uitat sa povestesc
                Joi in data de 9.12.2010 am plecat cu loganelul spre Praga .....
                Joi seara pe la 20:00 am plecat din bucuresti , traseu a fost Bucuresti-Rm. Valcea-Sibiu-Arad-Nadlac-Szeged-Budapesta.... Am ajuns in Budapesta (vineri)dimineata pe la 9:00 si am inoptat acolo la un hotel pe Dunare. Dimineata (sambata) am luat micu dejun si am plecat spre Praga, traseu Budapesta-Gior-Bratislava-Brno-Praga, am ajuns dupamiaza la hotel (sambata) neam cazat si am plecat in oras , a doua zi (duminica) dimineata am iesit in oras sa vizitam si seara pe la 6:00 am plecat spre casa si am ajuns in sibiu pe la 12:00 dupamiaza si am fost la targu de craciun si am ajuns in bucuresti seara pe la 8:00 (luni)
                In total aproximativ 2900km si vreau sa spun ca nu ma durut spatele deloc scaunele sunt foarte comode chiar daca sunt un pic mai rigide.
                Spre surprinderea consumul a fost 5,6 cu toate ca pe autostrada am mers numai 130km\ora (mare parte din drum e numai autostrada)
                ABS+ 1.6

Comment

• Sarbatori fericite,si o mica urare! aho aho copi si frati voi cei care ma tunati..prin garaje voi umblati ..si pe Nic il intrebati... am avut motor 1.8 dar tu mi-ai pus un 2.8 ..am avut jante de tabla tu mi-ai pus borbeturi draga ..am avut tobele stok tu mi-ai pus borla in loc.. si-acu careva sa zica ..bieleta se mai strica .. mi-ai pus si suspensii sport .ca... nu mai aveam deloc ..m-ai si reconditionat, o vopsea mi-ai aruncat ,ca doar sunt al tau baiat ,dar nu te supara de investitia ta .cand la volan te vei urca ..inima iti va palpita,sper sa av placa)

Comment

• MUltumesc Nic xgp-u misto urarea.... Sarbatori fericite si tie ... Bafta
                    ABS+ 1.6

Comment

• Jante 18"

Daca tot a stagnat topicu si nu am mai pus nici o poza de mult timp ... am zis sa pun poze cu jantele pe 18" reconditionate ... Sper sa va placa ....
                      Attached Files
                      ABS+ 1.6

Comment

• interiorul ar fi fost dragut un alb perlat
                        sigpic

Comment

• interioru ori asa ori in culoarea masinii

Comment

• frumos au iesit...
                            ete ca si iarna e buna de ceva... preparari pentru primavara...
                            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• in primul rand conteaza ca tie iti plac,iar dupa aceea comfortul .se pot reconditiona si vor arata excelent.bafta.
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Cum ai adaptat scaunele? Poze daca ai...Vreau sa mi le schimb si eu dar am dubii in privinta sist de adaptare/prindere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google