My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DA
    ABS+ 1.6

Comment

• Alexeee a venit primavara....ce faci ? jantele alea ?

Comment

• Cum incepe luna aprilie o sa fie incaltata de vara .... cu gume eagle f1 si contisport .... si jantele noi bineinteles ....
        ABS+ 1.6

Comment

• POZE Jante 18"

Dupa cum am promis .... POZE cu jantele pe 18" montate pe masina .... sper sa va placa ..... astept pareri ... Pro/Contra ...
          Mentionez ca masina e murdara (sa-mi fie rusine) si capacele centrale de la jante o sa le montez in alta zi (dau urat fara ele ...vreau sa le fac negre)
          Jantele au intrat la limita atat pe fata cat si pe spate (nu-mi prea place mie talonu asta mic .... da baba sufera la frumusete)
          A si nu in ultimul rand am luat pentru pozitie leduri .. (13leduri pe bec) .... se vede in ultima poza
          EnjoY .....
          Attached Files
          Last edited by mcnalex; 5 April 2011, 21:06.
          ABS+ 1.6

Comment

• arata intr`un mare fel , bv
            sigpic

Comment

• senzatieeee
              ce cracanata e pe spate

Comment

• Parca ar merge un pic mai jos
                oricum arata fit(z)a cu jantele astea
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• ce sa mai mearga ma lasata ? poate doar pe platforma se plimba dupa`aia.

Comment

• Din pacate nu merge mai jos ... din cauza dimensiunii rotii, e mai mare (inalta) decat ce stock cu 16mm ... oricum la hopuri mari (speedbump) cred ca o sa-mi atinga in bara de pe fata pe margine ( o sa vad pe parcurs) ....
                    ABS+ 1.6

Comment

• ce dimensiuni folosesti nenea ?
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ii sta fff bine cu jantele astea,daca ai avea motor de 1.4... te rugai de el sa plece,pe tine te ajuta si motorul,sa le invarti sanatos ....

Comment

• Domnu Thejock3r dimensiune pentru toate 4 gumele este 225/40/18
                          ABS+ 1.6

Comment

• dau superb pe masina (parerea mea)...

singurul lucru care nu imi place la jantele alea.... sunt drumurile noastre pline de gauri...
                            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Ai dreptate de drumurile noastre ... da daca merg incet si cu atentie sper sa scap .... fara sa sparg vreuna ..... oricum ma bucur ca va plac si multumesc pentru aprecieri ....
                              ABS+ 1.6

Comment

• nu prea imi dau seama exact cum stai cu distanta la roata din fata dar cred ca mai ai vreo 1-2cm distanta ..... ar fi bestial daca te-ai duce pana la limita bineinteles cu ajutorul unei reglabile.
                                ...... de preferintaar fi bine sa nu le zgarii ca e pacate de ele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google