Ms matheo66c da nu vreau sa "stric" vopseaua (mai mult decat e) ... Nu vreau o indreptare care sa o strice (cunosc procesu explicat de tine) vreu sa arate cat decat ok sa nu ma opreasca politia ... sa nu bata la ochi ... o sa incerc sa o imping din interior sa vad ce iese ...
My Gri Comette B 14 A Y U
Collapse
X
-
asa da,desfaci fata de usa si ii dai cateva lovituri cu mana..poate poatesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
matheo are dreptate...la asta m-am gandit si eu dar mai sare vopseaua!!!! aceeasi treaba am facut-o taica-miu la service (e tinichigiu) dar eu am avut o portiune de ~5 cm...dar nu a sarit vopseaua!!!! Varul meu a umblat cu capota la portbagaj infundata vre-un an de zile si nu a zic nimic!!!! bafta!!!
Comment
-
Originally posted by mcnalex View PostDupa cum am promis .... POZE cu jantele pe 18" montate pe masina .... sper sa va placa ..... astept pareri ... Pro/Contra ...
Mentionez ca masina e murdara (sa-mi fie rusine) si capacele centrale de la jante o sa le montez in alta zi (dau urat fara ele ...vreau sa le fac negre)
Jantele au intrat la limita atat pe fata cat si pe spate (nu-mi prea place mie talonu asta mic .... da baba sufera la frumusete)
A si nu in ultimul rand am luat pentru pozitie leduri .. (13leduri pe bec) .... se vede in ultima poza
EnjoY .....
Comment
-
Poz333l333333ABS+ 1.6
Comment
-
acia Logan ABS plus Decembrie 2007 inmatriculata ianuarie 2008,
Benzina, Motor 1,6l, Culoare gri comette , 55000 km, AC, Servodirectie, ABS, 2 airbaguri, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, proiectoare ceata, radioCD MP3 Clarion cu intrare AUX MP3/Ipod, 4 boxe, Folie geamuri spate+luneta, jante de tabla originale cu anvelope pirelli, capota fata bad boy look, capota spate clean+eleron, stopuri spate fumurii, eleron luneta, arcuri sport Vogtland+arcuri originale, volan+schimbator din piele, carte service , Ceasuri bord Albe, Leduri Albe pe Pozitie
MINUSURI :
1.Fetele de usi au fost vopsite negru si acum se COJESC necesita revopsire sau doar curatare.
2.Usa dreapta spate a fost atinsa de cineva in parcare, a fost indreptata dar nu Perfect are cateva "riduri" nu a fost revopsita
3.Zgarieturile obisnuite gasite pe o masina folosita (parcare supermarket, parcare bloc, etc)
Primul proprietar
NU SE PLATESTE TAXA DE MEDIU
Masina se afla in Bucuresti
Lipo 0767699442
Intra la vanzare si jantele pe 18" 1400leiABS+ 1.6
Comment
Comment