My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ms matheo66c da nu vreau sa "stric" vopseaua (mai mult decat e) ... Nu vreau o indreptare care sa o strice (cunosc procesu explicat de tine) vreu sa arate cat decat ok sa nu ma opreasca politia ... sa nu bata la ochi ... o sa incerc sa o imping din interior sa vad ce iese ...
    ABS+ 1.6

Comment

• asa da,desfaci fata de usa si ii dai cateva lovituri cu mana..poate poate
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• matheo are dreptate...la asta m-am gandit si eu dar mai sare vopseaua!!!! aceeasi treaba am facut-o taica-miu la service (e tinichigiu) dar eu am avut o portiune de ~5 cm...dar nu a sarit vopseaua!!!! Varul meu a umblat cu capota la portbagaj infundata vre-un an de zile si nu a zic nimic!!!! bafta!!!
        MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Maine o sa ma apuc de ea o sa vad ce o sa iasa ....
          ABS+ 1.6

Comment

• iti urez succes!!!!!
            MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Multumesc bogdandochita , inca n-am reparato vreau sa iau niste scule sa vad ce iese mai dureaza
              ABS+ 1.6

Comment

• Originally posted by mcnalex View Post
                Dupa cum am promis .... POZE cu jantele pe 18" montate pe masina .... sper sa va placa ..... astept pareri ... Pro/Contra ...
                Mentionez ca masina e murdara (sa-mi fie rusine) si capacele centrale de la jante o sa le montez in alta zi (dau urat fara ele ...vreau sa le fac negre)
                Jantele au intrat la limita atat pe fata cat si pe spate (nu-mi prea place mie talonu asta mic .... da baba sufera la frumusete)
                A si nu in ultimul rand am luat pentru pozitie leduri .. (13leduri pe bec) .... se vede in ultima poza
                EnjoY .....
                salut ! cum se numesc jantele? exista si pe 17"?

Comment

• Stickere ca a lui -Geo- Frumoasa masina.

Comment

• Masina revine la vanzare pretul este de 3300 de euro

Mai multe detalii pe privat

Nu merge sa incarc poze
                    ABS+ 1.6

Comment

• Poz333l333333
                      Attached Files
                      ABS+ 1.6

Comment

• acia Logan ABS plus Decembrie 2007 inmatriculata ianuarie 2008,

Benzina, Motor 1,6l, Culoare gri comette , 55000 km, AC, Servodirectie, ABS, 2 airbaguri, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, proiectoare ceata, radioCD MP3 Clarion cu intrare AUX MP3/Ipod, 4 boxe, Folie geamuri spate+luneta, jante de tabla originale cu anvelope pirelli, capota fata bad boy look, capota spate clean+eleron, stopuri spate fumurii, eleron luneta, arcuri sport Vogtland+arcuri originale, volan+schimbator din piele, carte service , Ceasuri bord Albe, Leduri Albe pe Pozitie

MINUSURI :
                        1.Fetele de usi au fost vopsite negru si acum se COJESC necesita revopsire sau doar curatare.

2.Usa dreapta spate a fost atinsa de cineva in parcare, a fost indreptata dar nu Perfect are cateva "riduri" nu a fost revopsita

3.Zgarieturile obisnuite gasite pe o masina folosita (parcare supermarket, parcare bloc, etc)

Primul proprietar

NU SE PLATESTE TAXA DE MEDIU

Masina se afla in Bucuresti

Lipo 0767699442

Intra la vanzare si jantele pe 18" 1400lei
                        Last edited by mcnalex; 18 July 2013, 22:26. Reason: Automerged Doublepost
                        ABS+ 1.6

Comment

• Pentru vanzare ai la dispozitie sectiunea Bursa. Pune anunt acolo!

Nu-ti sterg postul, dar oricare alt post in legatura cu acesta se va sterge si va fi sanctionat.

Multumesc pentru intelegere!
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Intra la vanzare masina din nou si jantele Ca am ajuns in tara nu stau prea mult

Cine e interesat ma poate contacta 0764781781
                            ABS+ 1.6

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google