My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos.
    Sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme. In afara de triple care sunt vopsite imi plac restul modificarilor.

Comment

Imi place,mult succes in continuare!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mici modificari cadou de craciun un eleron pe luneta si un difuzor spate vopsite in culoarea masinii.
        Attached Files
        ABS+ 1.6

Comment

Arata bine tare....Succes la noi modificari

Comment

nota 10 pana acum .. frumushica...imi place f mult culoarea ..spor la modificari

Comment

cat te-au costat eleronul de luneta si difuzorul spate??? bravo de modificari!!! daca se poate da un pret pe bucata si de unde le-ai luat?
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Frumusica masinuta...si pe mine ma intereseaza un pret la difuzor...si de unde l-ai procurat..Numai bine.
                1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

frumoasa masinuta. multi km fara probleme
                  b 89 plk

Comment

Pai eleronu si difuzoru leam luat din pitesti de la unchiu meu care se ocupa cu asa ceva piese de "tunning" pretu nu-l stiu pe bucata iam da 400 lei pe amandoua si sunt din fibra de sticla si trebuiesc vopsite( mau costat 130 lei vopsitu amndoua), difuzoru e cu suruburi pus. iar eleronu nu l-am pus eu ca nu ma pricep am fost la o reprezentanta de parbrize si mi l-au pus baietii cu mastic de parbrize am dat 30 lei. Si cam atat
                    ABS+ 1.6

Comment

ce-i frumos si....mie imi place!!!!
                      Suna-l,te rog, pe unchiul, ureaza-i "La multi ani" , si intreaba-l pretul pt eleron;ma intereseaza.
                      In rest, iti urez ca la anul, sa ai lovele si pentru confort, stabilitate, putere,etc

Comment

Ai nota 10 din partea mea cel mai mult imi plac jantele si geamurile.

Comment

O sa ma interesez exact cat costa eleronu si te anunt.
                          ABS+ 1.6

Comment

da si pe mine ma intereseaza eleronul acela..........dane un pret ca poate comandam daca e sa fie rezonabil!!!
                            La multi ani si sarbatori fericite
                            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

un pm si la mine cu pretul la eleronul pentru luneta. Sarbatori fericite !!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Eleron din ala vreau si eu.

Spune-ti mie un pret si de unde il pot achizitona.

Arata foarte bine cu eleronul ala pe luneta difuzorul nu prea imi place dar aricum per total arata foarte bine.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google